Liviu Varciu, in duet la pianina cu un copil cu dizabilitati

Liviu Varciu, in duet la pianina cu un copil cu dizabilitati

Liviu Varciu si Ana-Maria Barnoschi au ajuns miercuri, 23 ianuarie, la Barlad, la centrul de zi pentru copii cu dizabilitati Casa Esme, pentru a le aduce acestora premiile castigate pentru ei de Raluca Lazarut, Jean de la Craiova si Marilena Chelaru la ”Roata norocului”.

Cele doua vedete Kanal D au ajutat la descarcarea din camioane a televizoarelor, frigiderului, storcatoarelor de fructe si a celorlalte obiecte care le vor face viata mai usoara copiilor din centru si ingrijitorilor acestora.

Micutii i-au intampinat cu aplauze pe vizitatori si i-au luat in primire fara sfiala, plimbandu-i prin camere si prezentandu-le fotografiile si desenele de pe pereti. 
 

 O fetita mai indrazneata i-a sugerat Anei-Maria sa renunte la caciulita alba ca sa o vada mai bine, iar un pusti l-a invitat pe Liviu sa cante impreuna cu el la o pianina. Prezentatorul s-a conformat cu placere, mai ales ca notele muzicale si clapele pianului nu ii sunt straine, improvizand astfel un duet in aplauzele copiilor din incapere.  “Am inceput sa cant de la 7 ani, aveam cam varsta acestui baiat, am facut acordeon, pian, corn… Mi-au placut clapele de mic”, i-a povestit Liviu Varciu unei mamici curioase.

“Copiii acestia sunt extraordinari! Nu stau o clipa locului si ne-au pus tot felul de intrebari, ne-au invitat sa ne jucam cu ei, ne-au aratat incaperile, ne-au povestit ce fac aici. Se vede ca sunt fericiti, ca terapeutii chiar se dedica lor”, a adaugat Liviu Varciu.

Cei peste 50 de copii care beneficiaza de terapie la casa Esme au mai primit, pe langa numeroasele obiecte foarte utile pentru intretinerea lor si suma de 20.000 de lei, obtinuta de Raluza Lazarut la ‘Roata norocului’. 
 

Caravana cu premii  Roata Norocului pleaca astazi mai departe prin tara, spre Iasi, Magurele, Pitesti, Craiova si Caracal.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate