Liviu Varciu catre Andreea Tonciu: "Arata-ne cum il spargi tu pe Mitea cand vine tarziu acasa" VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Joi, 9 mai, incepand cu ora 20.00, Liviu Varciu si Ana Maria Barnoschi au pregatit o editie speciala “Roata Norocului”. Cove, Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie sunt invitatii de seama ai emisiunii, cei trei isi pun la bataie perspicacitatea in descoperirea solutiilor pentru a ajuta un copil bolnav de autism din Bucuresti.

Dialog fabulos intre Liviu Varciu si Andreea Tonciu.

Intr-un moment de neatentie, Andreea Tonciu a crezut ca numarul de puncte afisat pe ecranul din dreapta ei este castigul ei din acel moment, de fapt, pe ecranul din dreapta fiind afisat punctajul concurentei de langa ea. Liviu Varciu a profitat de aceasta scapare si a deschis un subiect sensibil pentru Andreea: “Te uiti aiurea pentru ca nu-ti da voie nasul, te uiti pe langa!”, i-a spus acesta Andreei.

Replica tinerei nu s-a lasat mai prejos spre deliciul celor prezenti: “ Eu ma simt bine cu nasul asta. Liviu, zi-mi, nu-mi sta bine? Daca m-as opera, as fi mai urata! Nu-i asa?”. Concluzia prezentatorului emisiunii “Roata Norocului” a fost una neasteptata pentru Andreea Tonciu: “Ti-am zis sa nu te operezi!”, i-a spus Liviu Varciu pe un ton raspicat.

Horoscop weekend 19-20 noiembrie 2022. Cea mai ambițioasă zodie la final de săptămână. Acești nativi vor face tot ce și-au propus

             
La ce pedepse vor fi supusi cei trei in emisiune, dar si cum vor reusi sa ajute cazul social pentru care au jucat, veti afla joi, 9 mai, incepand cu ora 20.00,

intr-o editie speciala “Roata Norocului”, la Kanal D.
 

Cove, Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie vor putea fi urmariti de telespectatorii Kanal D incepand din, 11 mai, in fiecare sambata, de la ora 21.00, in show-ul “Jumatatea mea stie!”, la Kanal D.

Mai multe poze in galeria foto de mai jos.

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies