Liviu Guță nu a fugit de muncă. Ce meserii a avut artistul, înainte de a urca pe scenă: „Am lucrat la vaci”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 nov 2022, 14:28

Liviu Guță nu a fugit de muncă. Ce meserii a avut artistul, înainte de a urca pe scenă: „Am lucrat la vaci”

Sursa: Instagram

Liviu Guță a fost invitat în emisiunea ”Zig Zag”. Acesta a stat de vorbă cu George Tănase și nu s-a sfiit din a recunoaște ce locuri de muncă a avut înainte de a lua microfonul în mână.

Liviu Guță a fost invitat în emisiunea ”Zig Zag”, difuzată doar pe canalul de YouTube theXclusive. Artistul a vorbit, fără rușine, despre meseriile pe care le-a avut înainte de a deveni celebru, dar și despre modul în care se purta cu fetele care îl îndrăgeau, în tinerețe.

Liviu Guță nu a fugit de muncă niciodată

Acum, piesele sale fac milioane de vizualizări, iar evenimentele la care este chemat sunt numeroase, inclusiv cele din străinătate, dar puțină lume știe ce făcea, de fapt, Liviu Guță, înainte de a fi celebru.

„Am iubit toate (n.r. locurile de muncă pe care le-a avut). Am lucrat la vaci, pe bune! Am lucrat la porumb, în Iugoslavia, după aia în Austria.

După aia, am venit în România și am lucrat la un service auto, mai duceam o tavă de ulei, mai dădeam o tubulară
”, a spus Liviu Guță.

Liviu Guță a spus că niciodată nu s-a jucat cu sentimentele oamenilor pentru a uita o fostă relație. Chiar și așa, în tinerețe, nu a știut să aprecieze fetele care îl iubeau sincer, dar și-a dat seama, în cele din urmă, cât de mult a greșit.

Citește și: Ce părere are Omar despre faptul că religia îi permite să aibă mai multe neveste. Ar mai vrea sau nu încă o soție

„Atunci când eram mai mic, mai copil, 20 de ani, 21, aveam gagici, dar îmi băteam joc de ele. Eram nesimțit, mâine, alta, poimâine, alta și săracele puneau suflet. Eu le luam și cu « Ești iubirea mea ».

După un timp, mi-am dat seama că am fost mare panaramă, îmi băteam joc de ele”, a povestit Liviu Guță.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Liviu Guță recunoaște că a fost implicat în mai multe conflicte

Liviu Guță a recunoscut faptul că, de-a lungul timpului, a mai fost implicat în unele conflicte violente cu alte persoane. Artistul nu a oferit prea multe detalii, dar a dat de înțeles faptul că a fost provocat. „M-am bătut, da, cum să nu?! M-am apărat, eu nu stau. La nunți, niciodată nu am pățit. Dar eu mă duc cu figuri, cu vedetisme? Eu stau, vorbim, nu contează.

Mai vine câte unul, din ăsta, hater (n.r. persoană care îi adresează cuvinte urâte) din ăsta, de pe Internet, care nu a putut, că poate l-am blocat. Și a venit și, cred eu, părerea mea. Dar nu i-am dat... I-am dat un pumn.

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 11 mai 2021 - VIDEO

Citește și: Liviu Guță, dezvăluiri inedite despre noua lui relație de iubire, în platoul Teo Show! "Am pe cineva, dar nu mă grăbesc" Iată ce mare vis i-a îndeplinit artistul mamei sale de curând!

Oamenii fac o greșeală imensă. Ei cred că muzicanții, artiștii, ei cred că sunt un fel de măscărici, ei trebuie să cânte. Ăștia sunt oameni care fac chestiile astea de prost gust, care vor să se afirme, pe care vor să îi audă lumea că te înjură pe tine sau că îți spune ție ceva”, a mai mărturisit acesta.

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies