Ce părere are Omar despre faptul că religia îi permite să aibă mai multe neveste. Ar mai vrea sau nu încă o soție

,
omar-oana-radu-detectorul-de-minciuni

Ce părere are Omar despre faptul că religia îi permite să aibă mai multe neveste. Ar mai vrea sau nu încă o soție

Omar este un artist devenit celebru în urmă cu mai mulți ani, care, deși este de origine arabă, a reușit să își construiască un drum artistic în țara noastră. Acesta a vorbit deschis despre religia sa, Islamul, și despre ceea ce îi este permis să facă.


In articol:

Omar a fost invitat în emisiunea Detectorul de minciuni și a vorbit, printre altele, despre religia pe care o are. Islamul are reguli diferite de ale noastre, iar una dintre aspectele religiei este aceea că un bărbat poate avea mai multe soții.

Mai vrea sau nu Omar încă o soție

Omar este însurat, dar susține că, deși religia îi permite, nu își mai dorește încă o nevastă. De asemenea, acesta a mai punctat faptul că, dacă un bărbat vrea să aibă mai multe soții, acestea trebuie să își dea acordul, înainte de a face nunta.

Citeste si: Închisoare pe viață pentru criminalul iubitului Oanei Radu- Mărturii cutremurătoare ale artistei ” Am crezut că o să mor”

„Da, e adevărat. Religia noastră ne permite asta, numai că, în același timp, de fapt, religia noastră, a musulmanilor, este singura religie care îți prezintă ipoteza în care, dacă nu poți să ai mai multe neveste, trebuie să ai doar una.

Coranul este singura carte care chiar îți zice de o singură nevastă. Femeile trebuie să își dea confirmarea, normal, dar e o chestie morală asta.

Nu poți să duci la capăt acțiunea asta, dacă știi că nu ai o aprobare, că pleacă femeia de lângă tine”, a spus Omar.

omar-oana-radu-detectorul-de-minciuni

Ce părere are Omar despre faptul că religia îi permite să aibă mai multe neveste. Ar mai vrea sau nu încă o soție

Omar a fost educat de părinți într-un mod mai puțin întâlnit

În timp ce unii părinți îi cresc pe cei mici în libertate și alții o fac prin reguli stricte, părinții lui Omar au abordat altfel situația și l-au educat prin privire.

Artistul a declarat că, doar prin modul în care tatăl lui se uita la el, știa ce trebuie să facă și consideră că acest mod de educație i-a prins extrem de bine. De asemenea, acesta a menționat faptul că este mulțumit pentru că a fost ținut din scurt, deoarece nu i-ar fi prins bine prea multă libertate.

„Nu am primit nicio pedeapsă toată viața. Am fost educat toată viața, în așa fel încât taică-miu și cu maică-mea să nu fie nevoiți să facă prea multe lucruri ca să înțeleg că sunt pe drumul greșit și că fac ceva greșit.

Citeste si: Omar, victima comentariilor rasiste. Acesta a fost hărțuit, deoarece este arab

Cumva, cel mai înfricoșător scenariu, când vine vorba de pedepse și de ceartă cu părinții mei, a fost reprezentat de privirile lor. Taică-miu m-a educat din privire. Am înțeles din prima și tot din ochii lui am înțeles că ceva nu-i bine și că trebuie să mă opresc în momentul ăla.

Nu a fost niciodată nevoie să apuce curele sau diverse lucruri, cu toate că nu mi se pare un lucru chiar atât ta tabu să primești o curea peste fund și așa, dar, la mine, nu a fost cazul”, a mai declarat artistul.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Care este, de fapt, motivul pentru care Amna și soțul ei au divorțat. Artista a dat cărțile pe față! Este cântăreața într-o relație în prezent?

Alina Gorghiu vrea modificarea Constituției: Este absolut revoltător că Aurel Bălăşoiu, acuzat de viol și sex cu minori, insistă să rămână în Parlament

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Tibi Clenci a rămas fară cuvinte: "Ai primit vreo propunere amoroasă ciudată de la vreo domnișoară model?" Ce răspuns a dat juratul Bravo, ai stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies