Liviu Guță, dezvăluiri inedite despre noua lui relație de iubire, în platoul Teo Show! "Am pe cineva, dar nu mă grăbesc" Iată ce mare vis i-a îndeplinit artistul mamei sale de curând!

,
liviu guta

Liviu Guta, alaturi de mama sa in pltoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgitul artist Liviu Guță i-a pregătit mamei sale cea mai mare surpriză a vieții ei.


In articol:

Liviu Guță este unul dintre cei mai talentați și apreciați cântăreți de manele din România. Deși s-a dedicat în mare parte acestui gen muzical de când s-a lansat pe piață, Liviu nu s-a sfiit să abordeze și alte genuri, precum foclorul și i-a reușit foarte bine.

De-a lungul anilor Liviu Guță a cucerit publicul cu piesele sale, care au devenit rând pe rând mari hituri. Deși în ultimii ani a trecut prin două divorțuri și nu i-a fost deloc simplu, Liviu Guță a continuat să își păstreze zâmbetul pe buze ori de câte ori și-a făcut apariția pe micile ecrane sau în cadrul evenimentelor private.

Liviu Guță, dezvăluiri inedite despre nouă lui relație de iubire, în platoul Teo Show! Iată ce mare vis i-a îndeplinit mamei sale de curând

Invitat în platoul Teo Show, îndrăgitul cântăreț Liviu Guță a venit însoțit de cea mai importantă femeie din viața lui, mama, pe care o iubește și respectă enorm, deorece i-a fost mereu alături și l-a sprijinit mereu în tot ceea ce a realizat. Mama lui Liviu a dezvăluit că în copilărie el și ceilalți frați ai lui făceau multe năzdrăvănii și boacăne prin casă și se țineau mereu de glume, deranjau vecinii deseori, însă Liviu a fost mereu cel mai alintat pentru era mezinul familiei.

liviu guta

Liviu Guta, in platoul Teo Show, alaturi de mama sa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"El era mai mult alintat pentru că era cel mai mic! Așa a fost să fie și am avut și serviciu, lucrăm la Tractorul, în trei schimburi și făceam numai de noapte că să stau ziua cu ei! Dar făceau rele, au inundat de nu știu câte ori vecinii până la parter!", a spus mama lui Liviu Guță.

Citeste si: Povestea de viata a lui Liviu Guta! A fost arestat si umilit in inchisoare, in timp ce parintii il credeau MORT: "Timp de 4 ani mama mi-a facut parastas"

Pe de altă parte, Liviu Guță, după ce a trecut prin două divorțuri dureroase, a dezvăluit că are în prezent o nouă relație de iubire,

însă are de gând să nu se mai grăbească, ci dimpotrivă să lase lucrurile să evolueze de la sine, treptat, pentru a evita să ajungă din nou în situațîi dificile.

"Prin câte am trecut nu cred că va mai fi să am pe cineva să... Stai să-ți zic... Nu că am pe cineva, dar nu mă grăbesc! De câteva luni!", a spus Liviu Guță.

Celebrul artist a declarat deseori că cea de la care a moștenit talentul muzical și pasiunea pentru muzică este chiar mama lui, care și-a dorit enorm în tinerețe să devină cântăreața, însă nu a reușit să își indeplineasta acel vis. De curand, Liviu Guță a făcut o piesă de muzică populară pe care o cânta alături de mama lui și este extrem de mândru că a reușit să îi îndeplinească acest vis celei mai importante femei din viață lui.

Citeste si: Liviu Guta, farsa de milioane! Si-a vazut averea decupata! Copiii si bona i-au provocat artistului un soc!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Povestea de viata a lui Liviu Guta! A fost arestat si umilit in inchisoare, in timp ce parintii il credeau MORT: "Timp de 4 ani mama mi-a facut parastas..."

Volodimir Zelenski avertizează întreaga lume despre pericolul nuclear: nimeni nu va putea opri contaminarea radioactivă/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Liviu Guta supus testului de vedeta, la volanul noului sau bolid! Iata cat de mandru este cantaretul de masina sa de fite si prin ce peripetii a trecut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies