Livian îi spulberă orice speranță Biancăi: "Nu o să mergem împreună la aceeași casă." Ce i-a spus când a venit vorba despre copii?

Author: B.H.
Actualizat: 04 iun 2020, 19:00

În emisiune petrec timp împreună, se joacă, dar Livian refuză în continuare să se împace cu Bianca. Incredibil ce i-a spus legat de viitorul lor împreună.

Concurenții din casa "Puterea Dragostei" i-au atras de mai multe ori atenția lui Livian că prin atitudinea pe care o are față de Bianca nu face altceva decât să îi dea acesteia speranțe false. Chiar dacă el a negat acest lucru, în continuare o lasă pe Bianca să se apropie de el, însă îi impune niște limite stricte, mai ales în momentele în care concurenta aduce în discuție viitorul lor împreună.

Citeste si: Daiana, atacată din nou: "Nu ești o fată de casă!" Cine a intervenit prin telefon?

Livian îi spulberă orice speranță Biancăi: "Nu o să mergem împreună la aceeași casă." Ce i-a spus când a venit vorba despre copii?

Nici nu se împacă cu ea, dar nici nu o ignoră total, iar acest comportament pe care Livian îl are o face pe

Bianca să fie confuză în ceea ce îl privește. Cei doi se tachinează, se joacă, iar atunci când Bianca vrea să facă pasul spre împăcare, Livian o respinge imediat. La fel s-a întâmplat și astăzi, când Livian a atacat-o dur pe Bianca. I-a dat o replică la care concurenta nu se aștepta.

Citeste si: Gabi, pus la zid: "Ori ești bărbat, ori ești un fătălău!" Cine l-a jignit pe concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca: Zici că ești disperat. Du-te mă că ai 25 de ani. Îți trebuie familie, fă copii, fă bani, lasă jocul cu făină și cu linte. Fă bani, muncește, fă copii, fă o casă.

Livian: Două secunde, copii nu vreau încă să fac pentru că nu am cunoscut femeia și pe care am cunoscut-o m-a dezamăgit, bani fac și te-am învățat să faci și tu, o casă mi-am luat.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Livian a părut foarte deranjat de comentariile pe care Bianca le-a făcut, considerând că a sugerat că este imatur.

Bianca: Când o să mergem acasă o să ne jucăm.

Livian: Nu o să mergem la aceeași casă, înțelegi?

FOTO Bianca Comănici, pregătită să fie mămică?! Poza înduioșătoare cu bebelușul

Cu alte cuvinte, Livian i-a spus cât se poate de clar Biancăi ce se va întâmpla după emisiune, astfel că șansele ca cei doi să se împace sunt foarte mici.

Citeste si: Andra de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată. Nimeni nu a mai văzut-o așa

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.