Livian a făcut anunțul când nimeni nu se mai aștepta: "Cu ocazia împlinirii a 11 luni de relație..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

Livian și Bianca le-au pregătit o surpriză de proporții celor ce îi simpatizează. Ce anunț a făcut concurentul de la "Puterea Dragostei"?


In articol:

Bianca și Livian nu formează un cuplu, dar nu ezită să se comporte de parcă ar fi împreună, ceea ce a dus la apariția foarte multor suspiciuni în legătură cu relația lor. Cei doi sunt despărțiți de mai bine de 4 luni, iar acum, când ar fi trebuit să sărbătorească 11 luni de relație, Livian a făcut un anunț important referitor la el și Bianca. Ce le-a mărturisit prietenilor de pe instagram?

Citeste si: Vesti triste despre mama fratilor Sterp! Ce a patit doamna Geta

Livian a făcut anunțul când nimeni nu se mai aștepta: "Cu ocazia împlinirii a 11 luni de relație..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

După luni în care s-au atacat recpiroc, și-au spus vorbe grele și au încercat să se îndepărteze unul de celălalt, se pare că Bianca și Livian au găsit modalitatea prin care să își rezolve problemele. Nu s-au împăcat, dar relația lor s-a îmbunătățit vizibil, iar cel mai recent proiect în care au fost implicați cei doi este cea mai bună dovadă a acestui lucru.

Mai exact, Livian și Bianca au jucat rolul principal într-un videoclip al unei piese interpretate de Edy Talent. Livian a fost foarte fericit să își anunțe prietenii virtuali de acest lucru.

Citeste si: Marius de la "Puterea dragostei", primele imagini dupa ce a recurs la o noua reconstructie dentara! Iata cum arata acum, iubitul Andreei Pirui!

"Haită, trezirea! Trezirea că e belea. Am colaborat cu Edy Talent eu și Bianca. Eu împreună cu Bianca am colaborat cu Edy Talent pentru o surpriză, surpriză de proporții, a ieșit belea. Cu ocazia împlinirii a 11 luni, fără 4 luni, de relație. E o minunăție! O operă de artă!", a scris Livian pe instagram.

În videoclip, Livian și Bianca au intrat în rolul a doi îndrăgostiți care întâmpină probleme în relația de cuplu. "De ce mă urmărești, doar ți-am zis să pleci", este mesajul piesei, acesta aplicându-se și în viața reală a celor doi concurenți de la "Puterea Dragostei", fiind cunoscut faptul că Bianca a făcut mari eforturi pentru a-l convinge pe Livian să se împace cu ea.

Citeste si: Bianca, atac la adresa lui Gabriel: "De ce ai mințit? Adevărul era altul" Ce dezvăluire a făcut?

Citeste si: Jador și Mario Fresh și-au luat avocat, după bătaia din club! Ce se întâmplă chiar azi în cazul scandalului din Mamaia! EXCLUSIV

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate