LIVE UPDATE Ziua 284 de război în Ucraina: Emmanuel Macron, președintele Franței, va discuta cu Vladimir Putin „în curând”. Volodimir Zelenski nu este mulțumit cu plafonul prețului petrolului rusesc

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 dec 2022, 18:24

LIVE UPDATE Ziua 284 de război în Ucraina:Emmanuel Macron, președintele Franței, va discuta cu Vladimir Putin „în curând”, iar Volodimir Zelenski nu este mulțumit cu plafonul prețului petrolului rusesc

Sursa: Facebook

În a 284-a zi de război, un secretar de stat american susține că Putin a înțeles consecințele grave ale utilizării armelor nucleare în Ucraina, iar Emmanuel Macron cere ca garanțiile de securitate ale lui Vladimir Putin să fie respectate.

UPDATE ORA 15:00. Rusia are mai mult armament pe mare

Rusia are patru nave, în Marea Neagră, ce transportă 24 de rachete de croazieră Kalibar, dar și alte cinci nave, în Marea Mediterană, care au la bord 76 de rachete.

UPDATE ORA 13:00. Soldați georgieni au fost uciși pe front

Cinci soldați din Georgia, care luptau alături de armata din Ucraina, au fost uciși în Donețk. Bătălia în care aceștia și-au pierdut viața a durat 10 ore și s-a desfășurat în apropiere de orașul Bahmut, loc pe care rușii își doresc să pună mâna.

UPDATE 11:30. Marea Britanie a antrenat mai mulți soldați ucraineni

Marea Britanie a antrenat mai mulți soldați ucraineni. Aceștia au primit, de asemenea, echipamente de iarnă, deoarece temperaturile au scăzut, iar Volodimir Zelenski a anunțat că va fi o iarnă grea din cauza lipsei căldurii și a electricității.

În aceste momente, peste 500 de localități nu au electricitate.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: „Din acest an, Europa va trăi fără petrolul rus”. Rusia nu acceptă plafonul impus petrolului de către Uniunea Europeană și de G7

UPDATE ORA 09:30. Volodimir Zelenski nu este mulțumit de plafonul prețului gazului rusesc

Uniunea Europeană, Australia și G7 au decis plafonarea prețului la petrolul rusesc la 60 de dolari pe baril. Volodimir Zelenski nu este mulțumit și susține că „nu este o decizie serioasă să se stabilească o astfel de limită pentru prețul rusesc, este foarte confortabil pentru bugetul statului terorist”.

UPDATE ORA 09:00. Emmanuel Macron va vorbi cu Vladimir Putin

„În curând”, Emmanuel Macron și Vladimir Putin vor discuta despre războiul din Ucraina. De asemenea, președintele Franței a mai precizat faptul că Europa trebuie să țină cont de teama lui Vladimir Putin că „NATO vine la porțile sale”.

LIVE UPDATE Ziua 333 de război în Ucraina. Rusia intensifică bombardamentele în regiunea Donbas. Zelenski acuză Rusia că a blocat intenţionat peste 100 de nave cu alimente

„Pe aceste baze voi putea avea, în curând, o discuţie specifică cu preşedintele Putin pe tema energiei nucleare civile”, a spus acesta.

Citește și: „Victimele au între patru și 80 de ani”. Soldații ruși au abuzat o fată de patru ani, de față cu părinții ei. Metodele barbare la care rușii apelează, pentru a induce teroarea în civilii din Ucraina

Mai mult decât atât, Macron a mai declarat faptul că, dacă Putin va accepta reluarea negocierilor de pace, acesta trebuie să fie asigurat în ceea ce privește garanțiile de securitate pe care le cere.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies