Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 23, luni, 22 martie 2021 - VIDEO. Andreea Mantea, surpriză uriașă pentru David!

,
David si Andreea Mantea
David si Andreea Mantea[Sursa foto: captura video Kanal D]

O ediție foarte interesantă a reality-show-ului Trăiri alături de Andreea Mantea este difuzată în această seară la Kanal D. Urmărește Trăiri alături de Andreea Mantea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Andreea Mantea îl duce pe băiețelul ei, David, să vadă o rezervație naturală.

David va vedea numeroși urși bruni, dar și alte animale, având parte de o zi minunată alături de mama lui, Andreea Mantea.

Urșii din rezervație
Urșii din rezervație[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video ediția de luni, 22 martie 2021, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” Live pe Kanal D

David va sta foarte aproape de urși și se va bucura de un peisaj superb, pe care nu l-a mai văzut niciodată.

David și un urs
David, foarte aproape de un urs[Sursa foto: captura video Kanal D]

Nu va fi singurul subiect interesant, având parte în emisiunea de diseară și de binecunoscutul interviu pe care Andreea Mantea îl realizează în fiecare ediție a reality-show-ului cu cineva.

Emisiunea "Trăiri alături de Andreea Mantea" va fi difuzată în această seară de la ora 23:15, după popularul serial turc Hercai, care i-a cucerit și pe telespectatorii români.

Andreea Mantea o va intervieva în emisiunea din această seară pe o tânără care a crescut la orfelinat și care ne oferă un exemplu de ambiție. Povestea tinerei o va emoționa pe Andreea Mantea, care chiar va lăcrima.

Și tânăra va avea lacrimi în ochi atunci când ne va povesti clipele grele prin care a trecut.

Tânăra intervievată de Andreea Mantea
Tânăra intervievată de Andreea Mantea[Sursa foto: captura video Kanal D]

David, la primul lui reality-show

Băiețelul Andreei Mantea și al lui Cristi Mitrea, David, se află la primul lui reality-show, alături de mama lui.

După două sezoane de Puterea Dragostei, Andreea Mantea a început acest nou proiect la Kanal D, un reality-show în care vom vedea cum arată viața îndrăgitei vedete TV.

David apare și el des în reality-show-ul mamei sale, el fiind cea mai importantă persoană pentru Andreea Mantea.

Frumoasa și talentata vedetă TV mărturisea că decizia de a renunța la Puterea Dragostei a fost influențată în primul rând de David. 

“Am fost îndrumată de Dumnezeu în orice decizie pe care am luat-o, am făcut exact cee ace am simțit. Dumnezeu mi-a fost alături și am simțit că este cea mai înțeleaptă decizie, este, cu singuranță, cea mai bună decizie pentru sufletul meu.

Vă mulțumesc din tot sufletul că mi-ați fost alături și m-ați sprijinit enorm cu mesajele voastre de încurajare”, declara Andreea Mantea despre decizia de a renunța la un proiect de care era foarte legată.

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D  și este difuzată în fiecare luni, de la ora 23:15, după Hercai. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.    

Citeste si: Andreea Mantea si David va invita intr-o noua aventura spectaculoasa la cel mai mare sanctuar de ursi bruni din lume! Urmariti o editie captivanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 22 martie, de la 23:15, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea si David va invita intr-o noua aventura spectaculoasa la cel mai mare sanctuar de ursi bruni din lume! Urmariti o editie captivanta "Trairi alaturi de...

Fost președinte de stat care va face pușcărie pentru ultraj la adresa justiţiei

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 22, luni, 15 martie 2021 - VIDEO. Andreea Mantea face o nouă persoană fericită!

Bianca Comănici, o nouă operație estetică. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este complet schimbată: „De când am deschis ochii...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies