Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 17, sezonul 1, miercuri, 17 martie 2021 - VIDEO

,
Miran și Reyyan din Hercai
Miran îi spune lui Reyyan ce reprezintă pentru el[Sursa foto: captura video Kanal D]

Un nou episod plin de suspans din Hercai este difuzat astăzi, de la ora 20:00, pe Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Miran începe să o suspecteze pe bunica lui, bătrâna Azize, că se află în spatele tuturor relelor care i se întâmplă lui și lui Reyyan.

Miran suspectează că bătrâna Azize a pus la cale și răpirea lui Reyyan

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Miran îi spune lui Reyyan că, pentru el, ea reprezintă totul.

Miran începe să o urmărească pas cu pas pe bunica lui pentru a afla ce pune la cale sau pentru a descoperi ce planuri a făcut pentru ca el și Reyyan să nu mai fie împreună.

Miran îi interzice categoric lui Firat să îi mai dezvăluie lui Azize detalii despre acțiunile sale, tocmai pentru a contracara planurile acesteia de a le face rău, lui și lui Reyyan.

Azize se teme că ar putea exista încă un dușman al familiei sale, după ce Reyyan îi dezvăluie acesteia un secret legat de răpirea ei.

Azize din Hercai
Azize din Hercai amenință cu pistolul![Sursa foto: captura video Kanal D]

Azat refuză să renunțe la Reyyan!

La conacul Șadoglu au loc tensiuni, după ce Cihan îi sugerează lui Nasuh să îl căsătorească pe Azat pentru ca acesta să nu se mai gândească la Reyyan.

Azat, în schimb, nu e deloc de acord cu acest lucru și vrea să lupte pentru Reyyan, pe care și el o iubește, la fel ca Miran.

"M-am săturat de minciunile voastre", spune Azat.   

Azat din Hercai
Azat nu renunță la Reyyan[Sursa foto: captura video Kanal D]

Veți afla în această seară, de la ora 20:00, ce descoperire face Miran și cum va reacționa Azize atunci când se va simți încolțită.

În centrul popularului serial Hercai, care a cucerit publicul din Turcia, dar și pe cel din România, se află iubirea imposibilă dintre Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın

Akınözü). Cei doi se trag din familii cu bani, Șadoglu, respectiv Aslanbey, însă ambele au lucruri de ascuns din trecut. Bătrâna Azize, din clanul Aslanbey, își dorește cu orice preț răzbunarea pe familia Șadoglu, pe care o consideră responsabilă pentru moartea fiului ei.

Serialul Hercai face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D    și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Dacă doriți să îl urmăriți Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:00, adresa    https://www.kanald.ro/live.html.      

Citeste si: Miran o suspecteaza pe Azize! Va reusi tanarul sa descopere planurile secrete puse la cale de bunica sa? Aflati totul astazi, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Miran o suspecteaza pe Azize! Va reusi tanarul sa descopere planurile secrete puse la cale de bunica sa? Aflati totul astazi, intr-un nou episod dramatic din "Hercai",...

S-a aflat care este COMPONENȚA Grupului de Comunicare Strategică

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 16, sezonul 1, marți, 16 martie 2021 - VIDEO Reyyan, în pericol de moarte!

Reyyan, in pericol de moarte! Azize pune la cale un nou plan diabolic! Aflati ce se va intampla astazi, intr-un nou episod din serialul Hercai, de la 20:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies