Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 4 decembrie - VIDEO. Teo Trandafir te așteaptă cu noi invitați surpriză

,
Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru te așteaptă cu o nouă ediție incendiară Teo Show. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Bursucu lipsește săptămâna aceasta de la Teo Show fiindcă filmează Revelionul Kanal D, însă va reveni săptămâna viitoare.

Teo și Mihai Mitoșeru, cel care l-a înlocuit pe Bursucu săptămâna aceasta la Teo Show, te așteaptă de la ora 15:00 cu noi invitați speciali și cu surprize.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Veți putea urmări rubrica Anei-Maria Lăstun și multe altele astăzi, la Teo Show.

Veți vedea, totodată, imagini Best Of din edițiile de anul acesta Teo Show. Nu ratați o emisiune cu totul și cu totul specială Teo Show astăzi!

Fanii s-au întrebat de ce Burscu a lipsit de pe micile ecrane săptămâna aceasta, unii chiar s-au îngrijorat, dar fiți fără griji, Bursucu e bine și va reveni de luni.

„Bursucu nu a mai apărut pentru că are filmări, el filmează pentru Revelion, este ancorat și în alte proiecte la Kanal D. Nu s-a întâmplat nimic cu el, din ce știm, asta a fost.

Va reapărea de luni, din nou, alături de colega lui, Teo. Știm că tuturor le lipsește în platou, că l este și foarte haios, dar fanii să sta liniștiți, nu s-a întâmplat nimic cu el”, declarau surse apropiate prezentatorului, citate de fanatik.ro.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Teo și Bursucu, o echipă extraordinară

Teo Trandafir și Bursucu formează un tandem de vis. În afara micului ecran, cei doi sunt buni prieteni.

„La începutul relației noastre profesionale spuneam: E inteligentă, e spontană, e creativă', dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești. Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început. Dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”, declara Bursucu despre Teo Trandafir.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 3 decembrie - VIDEO. Teo și Mihai Mitoșeru vă așteaptă cu noi invitați speciali!

 

Citește-ne pe
Citește și:

IMAGINI EXCLUSIVE de la nunta lui Emily Burghelea

Magazinele ar putea plăti amenzi de până la 100.000 de euro pentru practici neloiale

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 3 decembrie - VIDEO. Teo și Mihai Mitoșeru vă așteaptă cu noi invitați speciali!

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 2 decembrie - VIDEO. O nouă emisiune incendiară, cu Teo și Bursucu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies