Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 3 decembrie - VIDEO. Teo și Mihai Mitoșeru vă așteaptă cu noi invitați speciali!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 dec 2020, 13:49
Teo Trandafir te așteaptă astăzi alături de Mitoșeru la Teo Sho

Astăzi, de la ora 15:00, Teo și Mihai Mitoșeru vă așteaptă pe Kanal D pentru o nouă ediție incendiară a Teo Show! Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro/live.html.

Emisiunea Teo Show  îi are, în această perioadă, prezentatori pe Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru. Mitoșeru îl înlocuiește zilele acestea pe Bursucu, ce filmează pentru Revelion.

Bursucu va reveni luni la Teo Show. „Bursucu nu a mai apărut pentru că are filmări, el filmează pentru Revelion, este ancorat și în alte proiecte la Kanal D. Nu s-a întâmplat nimic cu el, din ce știm, asta a fost. 

Va reapărea de luni, din nou, alături de colega lui, Teo. Știm că tuturor le lipsește în platou, că este și foarte haios, dar fanii să stea liniștiți, nu s-a întâmplat nimic cu el”,  au declarat surse apropiate prezentatorului, citate de redactia.ro.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru vă așteaptă cu invitați speciali.

Îi veți vedea în emisiunea de astăzi pe Paula Chirilă, Maria Crăciun, Emily Burghelea și mulți alții.

Emily Burghelea s-a măritat în direct chiar la Teo Show, iar în emisiunea de astăzi vom afla detalii despre cum este viața de femeie măritată.

"A venit momentul mult asteptat, pozele cu rochia in intregime. Sper sa va placa ce am ales! Nasa si prietena mea care are atelierul de rochii de mireasa au fost singurele care au stiut cum voi arata.

V-am lasat la final o poza cu cea care ne-a devenit parinte spiritual. E cea mai tare. I just love her so much. Fara ea nu am fi putut organiza totul in doar doua zile! Este minunat sa ai langa tine pe cineva pe care te poti baza!", spunea Emily Burghelea despre nașa ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nașa lui Emily Burghelea a ajutat-o să pregătească evenimentul în numai două zile și i-a și realizat vedetei superba rochie de mireasă.

Alte surprize din partea lui Teo și a lui Mihai Mitoșeru

Telespectatorii vor putea fi încântați în emisiune cu mai multe melodii, pe care le vor interpreta artiști-surpriză.

Totodată, odată cu despărțirea șoc a Ralucăi Pastramă de Pepe, vom rememora problemele din cuplu ale altor vedete care au fost căsătorite, precum Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu sau Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Nu ratați emisiunea Teo Show de asăzi de la Kanal D începând cu ora 15:00! Ediția specială poate fi urmărită și online pe   pagina oficială Kanal D de Live Stream

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 2 decembrie- VIDEO. O nouă emisiune incendiară, cu Teo și Bursucu!