Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

O vom vedea astăzi pe Maria Marinescu, ce nu a mai apărut de ceva vreme la TV.

Le vom mai vedea pe Feli, pe Ionela Guzic, pe Anca Ciota, prezentatoarea știrilor meteo de la Kanal D.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

O altă surpriză pe care Teo și Bursucu le-au pregătit-o telespectatorilor este apariția în emisiune a trupei Vunk, care va cânta.

Maria Marinescu, o vedetă pe care o știe toată România, dar care a stat mai retrasă în ultima perioadă, ne va vorbi despre recenta intervenție chirurgicală estetică pe care a efectuat-o.

Totodată, ne va vorbi și despre afacerea ei cu haine.

De mai mulți ani Maria Marinescu este designer de modă. În plan personal, Maria Marinescu este căsătorită cu Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby. Cei doi sunt foarte fericiți împreună. Au un băiețel împreună, pe Iacob, mezinul familiei, însă îi cresc amândoi și pe copiii pe care îi au din relații anterioare. Alin are trei fetițe, iar Maria are un băiețel, din mariajul cu Frank Colin.

Maria Marinescu
Maria Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Teo Show, cea mai îndrăgită emisiune de divertisment

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România și, de multe ori, este lider de audiență pe tronsonul ei orar.

Teo Show a ajuns la cel de al optulea sezon. Bursucu Adrian Cristea, care este și coregraf, mărturisea că îi place mult ceea ce face în prezent și că nu duce lipsa dansului.

"Nu îmi lipsește, pentru că este în continuare parte din viața mea. Este adevărat că lucrez doar pentru anumiți artiști și pe anumite proiecte. Am o trupă de dans, particip la evenimente ca să aducem bucurie oamenilor. Dansul este parte din mine. Este adevărat că nu mă mai ocup de o trupă de copii și nici nu mai dansez constant într-o trupă, dar coregraf sunt în continuare.

Ultimul eveniment l-am avut chiar la Sala Palatului, concertul lui Fuego, în februarie", declara Bursucu Adrian Cristea într-un interviu acordat anul trecut pentru click.ro.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 22 aprilie 2021- VIDEO Interviu cu Viorica Dăncilă!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 - VIDEO Interviu cu Viorica Dăncilă!

Americanii vor fi recunoscători: Cu un vot fără precedent, parlamentarii au decis să avem grupul PRO-America, cu Ludovic Orban șef

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 20 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies