Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Îi vom vedea astăzi, la Teo Show, pe cunoscutul doctor Ovidiu Peneș, care ne va vorbi despre ten, pe Vasilica Tătaru, care va apărea cu copiii ei, pe Tania Siberianca, antrenoare de fitness, și pe mulți alții.

Vom vedea, totodată, mai mulți foști concurenți de la Survivor România 2021.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

La rubrica Tabu invitată este Laura Cosoi.

Laura Cosoi la rubrica Tabu de la Teo Show
Laura Cosoi la rubrica Tabu de la Teo Show[Sursa foto: captura video Kanal D]

Îl vom mai vedea astăzi, la Teo Show, pe Ștefan Stan, alături de cățelul său.

Emisiunea Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România. Urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, Teo Show este deseori lider de audiență.

Emisiunea Teo Show din 15 aprilie a fost lider absolut de audiență pe tronsonul său orar. În intervalul orar 15:00 – 17:00, pe 15 aprilie, Kanal D s-a plasat pe primul loc în topul audiențelor, pe toate targeturile monitorizate, potrivit datelor publicate de Kantar Media România.

Postul Kanal D a acumulat, în timpul ediției Teo Show din 15 aprilie, un rating de 4,3% și o cotă de piață de 18,0% la nivelul întregii țări, un rating de 2,5% și o cotă de piață de

18,6% în rândul publicului comercial și 3,2% puncte de rating și o cotă de piață de 13,9% în rândul publicului de la orașe.

Minutul de aur al emisiunii din 15 aprilie, înregistrat la 16:17, a adunat în fața micilor ecrane 758.000 de telespectatori. În medie, în fiecare minut al emisiei, show-ul a fost urmărit de aproape un million de telespectatori (906.000).

Bursucu: "Am învățat multe lucruri de la Teo"

Bursucu Adrian Cristea, mai tânărul și mai puțin experimentatul coleg de platou al lui Teo Trandafir, a recunoscut că a avut multe lucruri de învățat de la Teo în aceste 8 sezoane de Teo Show.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe.

Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări.

Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu despre Teo într-un interviu pentru click.ro.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 20 aprilie 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 20 aprilie 2021 - VIDEO

Florin Cîțu: Orban nu acceptă noua traiectorie pentru PNL pentru că în joc e cariera lui politică / VIDEO

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 19 aprilie 2021 - VIDEO

Kanal D, lider absolut de audienta, cu “Teo Show”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies