Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 - VIDEO Interviu cu Viorica Dăncilă!

,
Interviu cu Viorica Dăncilă
Interviu cu Viorica Dăncilă[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată joi la Kanal D. Viorica Dăncilă va da un nou interviu. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Vom urmări în emisiunea de astăzi un nou interviu cu fostul premier al României Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a mai apărut la Teo Show, tot în cadrul unui interviu, anul acesta. Anul trecut, Viorica Dăncilă a fost invitata lui Denise Rifai la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vom mai vedea astăzi, la Teo Show, familia lui Cătălin Zmărăndescu, va mai apărea Vărul Săndel, o vom mai vedea pe Simona Hapciuc, fostă concurentă Survivor România. Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea mai au și alți invitați și au pregătit și alte surprize pentru dumneavoastră.

Viorica Dăncilă, fost premier al României, a candidat și la ultimele alegeri prezidențiale, unde a ajuns până în turul 2. A fost învinsă în turul 2 de către Klaus Iohannis.

Fost europarlamentar, Viorica Dăncilă nu a prins un loc pe listele PSD pentru Parlamentul României la ultimele alegeri.

La începutul acestui an Viorica Dăncilă anunța apariția unei cărți despre perioada în care a fost premier al României. Volumul se intitulează „Viorica Dăncilă-partea ei de adevăr” și este format dintr-un interviu amplu realizat cu jurnalista Marga Nițu.

Volumul dezvăluie amănunte din relația Vioricăi Dăncilă cu fostul șef PSD Liviu Dragnea, acum în închisoare, dar și din campaniile electorale din 2019. Viorica Dăncilă dezvăluie în volum și ce relație are acum cu conducerea PSD.

„Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, scria Viorica Dăncilă pe Facebook despre apariția acestui volum.

Emisiunea Teo Show, prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, este una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din România.

Nu de puține ori Teo Show a fost lider de audiență pe tronsonul ei orar.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Emisiunea Teo Show face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021- VIDEO

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 - VIDEO

Dana Budeanu, la VERDICT POLITIC, despre Congresul PNL: O mascaradă și un circ ordinar. Cine câștigă azi nu rămâne

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 20 aprilie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 19 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies