Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 22 martie 2021 - VIDEO Interviu cu Viorica Dăncilă!

,
Interviu cu Viorica Dăncilă la Teo Show
Interviu cu Viorica Dăncilă la Teo Show[Sursa foto: captura video Kanal D]

O ediție extraordinară Teo Show are loc astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă de la ora 15:00 cu subiecte interesante și, mai ales, cu vedete pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme la TV.

Vom vedea un interviu extraordinar cu fostul premier Viorica Dăncilă.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vom vedea astăzi, la Teo Show, și familia Zmărăndescu. Cătălin Zmărăndescu este un cunoscut luptător, care a fost timp de mai bine de 10 ani bodyguard-ul lui Gigi Becali.

Cătălin Zmărăndescu s-a retras din MMA la vârsta de 44 de ani într-o gală la Londra, aceeași gală în care băiatul lui Zmărăndescu, Mihai, s-a luptat pentru centură la box și a și câștigat-o.

Băiatul lui Zmărăndescu vrea să facă o carieră în box, el moștenind talentul său de luptător de la tatăl lui.

Familia Zmărăndescu
Familia Zmărăndescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Zmărăndescu s-a mutat cu familia definitiv în Londra. Cătălin a avut și el momente dificile, a trecut prin probleme atât din punct de vedere financiar, cât și cu justiția, în perioada în care lucra pentru Gigi Becali.

În dosarul sechestrării hoților mașinii lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare, el fiind arestat preventiv pentru 29 de zile în

acest dosar.

Teo Show, una din cele mai urmărite emisiuni de divertisment

Ajunsă la al optulea sezon, emisiunea de divertisment Teo Show este una dintre cele mai urmărite din România pe tronsonul ei orar, nu de puține ori fiind lider absolut de audiență.

Teo Trandafir și Bursucu sunt prieteni în afara micului ecran și își povestesc unul altuia detaliile din viețile lor, mai ales că, acum, ambii sunt părinți.

Bursucu Adrian Cristea mărturisea că a avut multe lucruri de învățaț de la Teo Trandafir, mai ales că aceasta are o experiență bogată în televiziune, de circa trei decenii.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu[Sursa foto: captura video Kanal D]

 

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Dacă vrei să vezi emisiunea Live Video Online de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html.  Emisiunea

este difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 19 martie 2021- VIDEO Imagini senzaționale cu Valentina Pelinel!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 19 martie 2021 - VIDEO Imagini senzaționale cu Valentina Pelinel!

Ioana Ene Dogioiu, despre 'ciocnirea' Cîţu-Voiculescu: 'Încă n-am văzut ca un ministru să ţină declaraţii concomitent cu premierul'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 18 martie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 17 martie 2021 - VIDEO Noi dezvăluiri despre Jador, după revenirea acestuia spectaculoasă de la Survivor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies