Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 18 iunie 2021 - VIDEO Miki, ex-K-pital, apariție de senzație după ce s-a căsătorit!

,
Miki, ex-K-pital, vine la Teo Show
Miki, ex-K-pital, vine la Teo Show[Sursa foto: Miki Facebook]

Miki vine astăzi la Teo Show după ce s-a căsătorit. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Miki, devenită celebră ca solista trupei K-pital, s-a căsătorit recent. Miki este una dintre invitatele de astăzi de la Teo Show și va veni în platou pentru a ne dezvălui ce a mai făcut și cum e viața de femeie măritată.

Miki, pe numele ei real Mihaela Rodica Marinache, a devenit celebră în anii '90, când era solista trupei K-pital.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Născută pe  în Focșani, jud. Vrancea, Miki a dovedit încă de mică un talent deosebit la muzică.

Când era copil, Miki a cântat timp de trei ani în corul pentru cei mici de la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei (în prezent Palatul Național al Copiilor).

În anul 1988 Miki s-a înscris la Școala Populară de Artă, unde a avut-o ca profesoară pe nimeni alta decât regretata Mihaela Runceanu, una dintre cele mai mari cântărețe din istoria noastră, ce s-a stins tragic pe 1 noiembrie 1989, fiind ucisă.

Miki are numeroase premii muzicale și încă activează în domeniul care i-a adus celebritatea. 

Miki s-a cununat civil recent
Miki s-a cununat civil recent[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe cine mai vedem astăzi la Teo Show

La Teo Show vor mai apărea astăzi Monica Tatoiu, Radhu, Annes își va lansa o nouă piesă, iar Teo Trandafir și Bursucu au pentru dumneavoastră și alte surprize.

Una dintre acestea va fi intrarea prin Skype a familiei lui Culiță Sterp. Culiță și logodnica lui, Daniela, au devenit părinți ieri.

Daniela a născut un băiețel perfect sănătos, care are 4 kilograme.

Culiță, care a fost concurent Survivor România sezonul acesta, a părăsit reality-show-ul tocmai pentru a fi alături de logodnica lui în acest moment extrem de important și fericit pentru amândoi, nașterea băiețelului lor.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, declara Culiță Sterp, într-un vlog, înainte de fericitul moment al nașterii băiețelului lor.

Emisiunea Teo Show de astăzi poate fi urmărită atât la TV, la postul Kanal D, de la ora 15:00, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru atunci când emisia are loc și la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 17 iunie 2021- VIDEO Bianca Drăgușanu, o nouă apariție!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 17 iunie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu, o nouă apariție!

Zoom AMORTIZEAZĂ scandalul furtului de date personale: compania BAGĂ zeci de milioane de euro în despăgubiri

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima apariție televizată în formulă completă. Cum arată micuța Jacqueline?

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 16 iunie 2021 - VIDEO Maria Constantin, dezvăluiri după ce s-a logodit!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies