Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 12 martie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu intră live!

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă de la ora 15:00 la o nouă ediție Teo Show

O nouă ediție foarte interesantă a emisiunii „Teo Show” începe astăzi la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Printre invitații de astăzi se numără și celebra Bianca Drăgușanu, care va intra live

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Fosta asistentă TV are acum o afacere cu rochii, care merge foarte bine.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Printre vedetele pe care le vom mai vedea astăzi la Teo Show se numără Cătălin Moroșanu, concurentul Survivor România, Emily Burghelea alături de soțul ei, Andrei, prezentatoarea meteo de la Kanal D Anca Ciota, alături de partenerul ei de viață, Phelippe, Majda de la Survivor România și mulți alții.

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, nu de puține ori Teo Show fiind lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.

Teo Trandafir și Bursucu fac unul dintre cele mai potrivite cupluri de pe micul ecran din România și sunt prieteni și în afara job-ului. Bursucu Adrian Cristea a recunoscut că a avut foarte multe lucruri de învățat, de-a lungul anilor în care au colaborat împreună, de la Teo Trandafir.

Teo Trandafir este una dintre cele mai experimentate vedete TV de la noi, cu o carieră de circa 3 decenii în televiziune.

Bianca Drăgușanu: "Am și eu regretele mele"

Bianca Drăgușanu este cunoscută în toată România, însă mărturisește că a comis și ea greșelile ei și crede că a învățat din ele. Vedeta are două mariaje eșuate, însă o fetiță superbă, Sofia Natalia, cu vedeta Kanal D Victor Slav.

Bianca Drăgușanu
O vom vedea din nou pe Bianca Drăgușanu la Teo Show

"Ca orice om am și eu regretele mele. Sunt multe lucruri pe care îmi pare rău că le-am făcut sau le-am acceptat.

Dar nu mai pot da timpul înapoi. Încerc sa fiu un om mai bun, să învăț din greșelile mele și să nu le repet, că despre asta este vorba. Dar am și eu anumite regrete, dar le consider experiențe și învățături de minte", a declarat, recent, Bianca Drăgușanu. 

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D   și este difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00.

Dacă dorești să vezi Teo Show Live Video Online, de pe tabletă, telefon mobil sau laptop, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 11 martie 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 11 martie 2021 - VIDEO

Gabriela Firea pune degetul pe rană: Ministerul Sănătății putea organiza concursuri pentru a extinde secțiile ATI

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 10 martie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 9 martie 2021 - VIDEO Noi surprize din partea lui Teo Trandafir și Bursucu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies