Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 22 septembrie Bianca Comănici face dezvăluiri despre imaginile compromițătoare cu ea!

,
Bianca Comănici
Bianca Comănici are puterea de a vorbi despre imaginile compromițătoare

Bianca Comănici se destănuie într-un interviu excepțional pentru Teo Show! Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

"Speram că nu se va afla niciodată", a declarat, deschis, Bianca Comănici, în interviul respectiv, realizat pentru rubrica "Tabu" de la Teo Show, despre imaginile compromițătoare cu ea.

Bianca Comănici a găsit puterea după despărțirea de Livian de a-și deschide sufletul și de a spune exact ce simte, inclusiv legat de faptul că fostul ei iubit are acum o altă relație.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Tot în emisiunea de astăzi vom afla ce are să ne spună celebra Laurette, care a petrecut o vacanță de vis.

Laurette
Laurette apare și ea la Teo Show

Vom vedea imagini din vacanța superbă a vedetei și vom afla detalii despre cum arată acum viața frumoasei brunete din showbiz-ul românesc.

Laurette
Imagine din vacanța lui Laurette

Monica Tatoiu este invitata de astăzi a lui Sergiu Negoțiu Piloff la rubrica "Test de vedetă". Monica Tatoiu ne va împărtăși din bogata ei experiență de viață.

Ajunsă la 64 de ani, Monica Tatoiu are un CV impresionant. A condus compania Oriflame în România timp de 15 ani, renunțând la funcția de director general în 2010. Are un doctorat în matematică, obținut la Universitatea din Iași, în anul 1990. 

În afară de succesul din mediul de afaceri, Monica Tatoiu și-a încercat norocul și în politică. A candidat în 2004 la alegerile pentru Primăria Bucureștiului, din partea Partidului Umanist Român. Alegerile aveau să fie câștigate de viitorul președinte al României, Traian Băsescu, cu 54,95%. 

Monica Tatoiu, o poveste de succes!

Monica Tatoiu mărturisea în trecut de unde a plecat și unde a ajuns în mediul privat. 

"Am patru milioane de euro in conturi bancare in Romania, doua milioane de euro valoreaza casa in care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. 

Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu vorbește cu Sergiu Negoțiu Piloff

Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănânc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, care fac grătar în uşa toaletei. Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă! Cumpăr bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută. Acum am o pensie de 9.700 de lei. Şi când eram profesoară de matematică, eu câştigam bine. Făceam meditaţii. Luam cam 1000 de dolari. Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei”, dezvăluia Monica Tatoiu.

Nu ratați emisiunea Teo Show de la ora 15:00 pe Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Halit se indreapta, pas cu pas, spre declin

MAI s-a dezlănțuit în weekend: a prins sute de infractori în flagrant și a reținut aproape 800 de permise de conducere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

A abandonat competitia “Bravo, ai stil! Celebrities! Anuntul este facut in editia din aceasta seara a show-ului!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies