Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 8 decembrie- VIDEO

,
live stream teo show 8 decembrie 2020
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”, de la ora 15:00, pe Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.htm


In articol:

Dacă este ora 15:00, atunci trebuie să te așezi comod pe canapea și să te pregătești pentru doza zilnică de distracție. Teo și Bursucu au pregătit o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii „Teo Show”, astfel că nu trebuie să o ratezi. 

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

De luni până vineri, începând cu ora 15:00, Teo și Bursucu aduc în atenția publicului picanterii din viața vedetelor din România, dar și informații importante din diferite domenii. Astfel, cei care aleg să îi urmărească pe cei doi simpatici prezentatori nu doar că vor avea un zâmbet larg pe față, ci vor afla informații utile și foarte interesante.

Dacă astăzi nu ai zâmbit, cu siguranță o vei face dacă vei urmări ediția de marți a emisiunii „Teo Show”. În fiecare zi, Teo și Bursucu le pregătesc surprize celor care aleg să își petreacă după-amiaza în compania lor, astfel că nici astăzi nu vor face excepție.

„Teo Show” este emisiunea ta favorită de divertisment, dar nu ești întotdeauna acasă în momentul în care este difuzată la tv? Ei bine, acum o poți urmări indiferent de locul în care te afli, cu condiția să ai la îndemnână un telefon mobil, un laptop sau o tabletă. Edițiile emisiunii „Teo Show” sunt difuzate și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html. 

Emisiunea „Teo Show” face parte din programul TV al postului Kanal D, aceasta fiind difuzată de luni până vineri, în intervalul 15:00-17:00.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 3 decembrie- VIDEO. Teo și Mihai Mitoșeru vă așteaptă cu noi invitați speciali!

Ce invitați vin astăzi la „Teo Show”?

Teo și Bursucu au tot timpul invitați de seamă care fie fac parte din showbizul românesc, fie activează în diferite domenii. Cei care vor urmări ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show” vor afla ce legătură există între Doinița Oancea și Edward Sanda. 

Fanii emisiunii „Teo Show” vor avea ocazia de a o cunoaște pe tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2020. Are 21 de ani, iar astăzi va veni în platoul emisiunii pentru a dezvălui povestea din spatele zâmbetului ei perfect, dar și ce țeluri are. 

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 2 decembrie- VIDEO. O nouă emisiune incendiară, cu Teo și Bursucu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 27 noiembrie- VIDEO. Teo și Bursucu vă întâmpină cu momente inedite, distracție și bună dispoziție

Rusia schimbă tactica! Serviciile de informații britanice dau alerta: 'Moscova a început să mineze activ linia frontului'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 26 noiembrie- VIDEO. Maria Andria vine in platoul "Teo Show"!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies