Live Stream online Teo Show - editia de luni, 31 august - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2020, 14:01
Teo si Bursucu va asteapta si astazi, 31 august, cu o editie inedita Teo Show

Teo Trandafir si Bursucu va aduc si astazi, 31 august, o noua editie "Teo Show", cu multe subiecte inedite, distractie, invitati ce seama si multe alte surprize incepand cu ora 15:00, la Kanal D.

Teo Trandafir si Bursucu au revenit saptamana trecuta in forta pe micile ecrane cu un nou sezon, la fel de plini de energie si pusi pe glume pentru a va face dupa-amiezele mai fericite.

Vezi online video emisiunea Teo Show pe Kanal D

Noul sezon al emisiunii, care este difuzata de luni pana vineri, de la ora 15:00, a fost asteptat cu nerabdare catre telespectatori.

Teo si Bursucu si-au incarcat bateriile in vacanta si sunt pregatiti pentru noi momente de senzatie alaturi de invitatii lor din platou, dar si de noi provocari de lansat vedetelor.

Astazi, cei doi simpatici prezentatori va asteapta cu multe subiecte de senzatie.

Editia Teo Show din 31 august, Teo si Bursucu va asteapta cu momente de senzatie si vedete autohtone

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati de seama.

Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi:

Celebra Denise Rifai vine in platoul Teo Show, pusa pe dezvaluiri incredibile.

Un colt de paradis pe malul oceanului! Carmen Harra va arata scaldata in lux si stralucire din America. Imaginile fabuloase va vor ului!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Live Stream online Teo Show- editia de vineri, 28 august- VIDEO

Citeste si: Live Stream online Teo Show- editia de joi, 27 august- VIDEO

Si tot in editia de astazi, Teo Show, ciocnire exploziva! In coltul din dreapta, Maria Carneci, in coltul din stanga, Vali Vijelie.

Lupta in versuri si note muzicale va asteapta in platoul Teo Show, unde se va da start la cantat si voie buna!

Nu pierdeti o noua editie "Teo Show", astazi, 31 august, de la ora 15:00, cand Teo si Bursucu va asteapta cu invitati si subiecte savuroase! Puteti urmari indragita emisiune de divertisment in direct pe Kanal D, dar si online, accesand pagina Kanal D de Live Stream:

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!