Live Stream online Teo Show - editia de joi, 27 august - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 aug 2020, 14:05
Live Stream online Teo Show - editia de joi, 27 august - VIDEO

Teo Trandafir si Bursucu va aduc si astazi, 27 august, o noua editie "Teo Show", plina de buna dispozitie, invitati cu povesti de viata uluitoare si multe alte surprize incepand cu ora 15:00, la Kanal D.

Teo si Bursucu au revenit in forta pe micile ecrane cu un nou sezon, la fel de plini de energie si pusi pe glume pentru a va face dupa-amiezele mai fericite.

Vezi online video emisiunea Teo Show pe Kanal D

Noul sezon al emisiunii, care este difuzata de luni pana vineri, de la ora 15:00, a fost asteptat cu nerabdare catre telespectatori. Teo si Bursucu si-au incarcat bateriile in vacanta si sunt pregatiti pentru noi momente de senzatie alaturi de invitatii lor din platou, dar si de noi provocari de lansat vedetelor.

Editia Teo Show din 27 august, Teo si Bursucu va asteapta cu subiecte captivante despre vedetele autohtone

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati de senzatie. Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte incitante veti putea urmari in editia de astazi:

Fostii concurenti de la "Puterea dragostei", Berna si Philip, vin in platoul "Teo Show" pentru a va da detalii inedite despre nunta de basm pe care o pregatesc.

Nu inainte insa de a trece testul rabdarii. Urmariti ce provocare le-au pregatit Teo si Bursucu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea, momentul adevarului! Astazi, Andreea nu mai are cale de scapare! Va raspunde la cele mai incomode intrebari ori mananca ori va manca cele mai dubioase bucate?

Scoate hituri pe banda rulanta, dar oare cat de intuitiv este What's UP? Artistul isi testeaza simturile si imaginatia in exclusivitate in platoul "Teo Show"!

Nu ratati o noua editie "Teo Show", astazi, 27 august, ora 15:00, cand va asteapta Teo Trandafir si Bursucu, cu invitati de seama.

Puteti urmari in direct pe Kanal D, dar si online, accesand pagina Kanal D de Live Stream: