Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 21 septembrie - VIDEO

,
Editia Teo Show din 21 septembrie
Cristi Brancu, invitatul special de la Teo Show

Teo și Bursucu vă prezintă astăzi o nouă ediție a îndrăgitului show de la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Teo și Bursucu îl au ca invitat special astăzi pe cunoscutul realizator de emisiuni mondene Cristi Brancu. Acesta vine cu dezvăluiri din showbiz. Cristi Brancu va fi nevoit să divulge mai multe lucruri care vor zgudui showbiz-ul.

Cristi Brancu
Cristi Brancu vine cu dezvăluiri din showbiz

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Totodată, în emisiunea de astăzi vom afla culisele emisiunii care face furori, Puterea dragostei.

Vom vedea ce se află în spatele show-ului care a cucerit sute de mii de telespectatori, Cristina Mihaela Dorobanțu ne va arăta cum arată viața în Turcia, în frumosul oraș Istanbul.

Totodată, celebra Tania Budi își deschide sufletul.

"Dezamăgiri mari"

Tania Budi își deschide sufletul în ediția de luni, 21 septembrie 2020. 

"Au fost momente în care era destul de cert că mă voi căsători. Am avut dezamăgiri mari", a spus Tania Budi.

Tania Budi
Tania Budi își deschide sufletul

Vedeta vorbește de fericire și de nefericire. 

Tania Budi este una dintre cele mai cunoscute vedete de după Revoluție. Frumoasa vedetă TV iubește din nou, și la 52 de ani arată formidabil. Iubitul ei are, după cum recunoaște chiar ea, jumătate din vârsta ei, iar pentru Tania Budi vârsta fizică este doar în buletin, nu și în suflet.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea.

A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate”, dezvăluia Tania Budi într-o emisiune TV.

Dacă vrei să urmărești emisiunea "Teo Show", dar nu ai posibilitatea de a fi în fața televizorului începând cu ora 15:00, atunci poți face acest lucru și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea ta preferată de divertisment este difuzată și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

 

Citește și:

Probleme pentru Cristian Comanici: Cristian Marinescu si-o doreste si el pe Mariana! Pe cine ar alege tanara

După un război sângeros între două carteluri, autoritățile din Mexic au început să descopere zeci de cadavre

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 21 septembrie - VIDEO. Îi pune inelul pe deget unei tinere, dar care e adevărul? Răsturnări incredibile...

Alexandra a făcut anunțul: "Eu voi pleca din această casă..." Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" luni, 21 septembrie, de la 11:00 și 17:00 pe...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 24 septembrie - Partea întâi - VIDEO. Livian reintră în emisiune!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies