Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 16 octombrie - VIDEO Ella își deschide sufletul: cum a fost viața lângă o mamă care nu a văzut-o niciodată

,
Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei se destăinuie la Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cea mai îndrăgită emisiune de divertisment, "Teo Show", începe la ora 15:00, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Teo și Bursucu te așteaptă cu o nouă ediție incendiară a celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, Teo Show.

Ediția "Teo Show"  de luni va începe la ora 15:00, la Kanal D și poate fi urmărită și Live Video Online, pe  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Ella de la "Puterea dragostei", una dintre concurentele care au făcut furori în sezonul 2 datorită relației cu Jador și nu numai, vine la Teo Show să se destăinuie.

Ella are o poveste de viață impresionantă, ea având o mamă ce nu a putut să o vadă niciodată fiindcă a avut mereu probleme grave cu ochii. Totodată, Ella are și un tată foarte strict. Frumoasa fostă concurentă de la "Puterea dragostei" își iubește nespus ambii părinți și a dezvăluit în trecut că a făcut tot posibilul ca mama ei să își recapete vederea, însă o operație care nu i-ar fi garantat succesul costa o sumă uriașă pentru ea și pentru tatăl ei.

Ella s-a îndrăgostit foarte tare de Jador, iar povestea lor i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori în sezonul al doilea al reality-show-ului "Puterea dragostei" de la Kanal D.

Cei doi au recunoscut că au avut, cu adevărat, o relație, însă Jador spunea că a fost una toxică, plină de neîncredere de ambele părți, în care niciunul dintre ei nu s-a simțit fericit.

Constantin Enceanu și Nico fac schimb de roluri

Tot în emisiunea de astăzi Teo Show de la Kanal D vom asista la un exercițiu extraordinar, care îi implică pe doi dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi, Constantin Enceanu și Nico.

Nico
Nico [Sursa foto: Captură KANAL D]

Aceștia vor încerca să se pună unul în pielea celuilalt, cunoscutul interpret de muzică populară Constantin Enceanu urmând să interpreteze genul muzical al lui Nico și invers.

Constantin Enceanu
Îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tot în emisiunea incendiară de astăzi Teo Show Claudia Pavel, fostă concurentă Exatlon, ne va face dezvăluiri despre viața ei.

Claudia Pavel
Claudia Pavel[Sursa foto: Captură KANAL D]

Claudia Pavel este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi și, la Exatlon, le-a atras atenția atât lui Giani Kiriță, cât și lui Cătălin Cazacu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 16 octombrie - VIDEO

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 15 octombrie - VIDEO

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 13 octombrie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies