Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 29 aprilie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă la ora 15:00 la o nouă ediție Teo Show

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Printre cei pe care îi vom vedea astăzi la Teo Show se numără: Nico, Luminița Anghel, Raluca Tănase, Alexandra Ungureanu, Theo Rose sau Bogdan de la Ploiești.

O vom mai vedea pe nutriționista Anca Alungulesei, care a mai apărut, recent, la Teo Show.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vom urmări astăzi, la Teo Show, ca în fiecare joi rubrica Boerescu, cu Dan Silviu Boerescu, fost redactor-șef și director editorial Playboy, un cunoscător al showbiz-ului românesc.

Ca de fiecare dată Dan Silviu Boerescu va analiza ce se întâmplă în showbiz-ul românesc și va veni și cu dezvăluiri, având în vedere că a păstrat încă multe surse din perioada în care conducea publicația Playboy România, care acum nu mai există.

Emisiunea Teo Show, pe care Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea o prezintă de 8 sezoane la Kanal D, este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România.

Emisiunea Teo Show a fost de nenumărate ori lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar de când este difuzată la Kanal D, adică de pe 9 septembrie 2013.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Bursucu și Teo, un tandem TV de zile mari!

Tandemul format din Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea este unul de mare succes.

Teo Trandafir are o experiență de circa 30 de ani în televiziune, lucrând în domeniu din anii '90, cei de început ai televiziunii în timpul economiei de piață.

Bursucu Adrian Cristea, care a activat în domeniul dansului și care este și în prezent coregraf, a dezvăluit că a învățat foarte multe lucruri despre televiziune de la Teo Trandafir. 

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. 

Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu Adrian Cristea despre Teo într-un interviu pentru click.ro.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 28 aprilie 2021- VIDEO Interviu cu Vali Vijelie!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 28 aprilie 2021 - VIDEO Interviu cu Vali Vijelie!

Șofer grec A UCIS, într-un accident, un om în Bulgaria și a vrut să-și repare ilegal mașina în România: Bărbatul a fost reținut de polițiști

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Ediții speciale de Paște la Kanal D! „Teo Show”, „Asta-i România!”, „ROventura” si Stirile Kanal D le aduc telespectatorilor povești alese, de sărbătoare

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 27 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies