Live Stream Online ”Survivor România” Ediție Specială - Emisiunea de sâmbătă, 17 iulie 2021 - VIDEO. Ce vor putea vedea fanii Survivor

,
Survivor România
Survivor România 2021

Survivor România 2021 s-a încheiat, însă Kanal D difuzează sâmbătă prima Ediție Specială Survivor România 2021. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Edițiile Speciale Survivor România sunt o colecție de momente inedite, amuzante ale reality-show-ului fenomen Survivor, ce a cucerit inimile românilor.

Fanii Survivor vor putea vedea în Ediția Specială Survivor România imagini în premieră, neapărute pe micul ecran în timpul reality-show-ului Survivor România 2021.

Vezi Online Video Ediția Specială de sâmbătă, 17 iulie 2021, a emisiunii ”Survivor România” Live pe Kanal D

Prima Ediție Specială Survivor România, difuzată în această sâmbătă, va putea fi urmărită de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi vizionată atât la TV, între orele 20:00 și 22:00, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Edițiile Speciale Survivor România vor fi difuzate în perioada 17-25 iulie 2021 la Kanal D. Puteți consulta aici programul TV complet al postului Kanal D.

Reality-show-ul fenomen de la Kanal D, care s-a încheiat cu victoria artistului Zannidache (Zanni), a avut de toate: confruntări pe traseu, certuri între echipe și, separat, între membrii acelorași echipe, rezistență la foame și condiții grele de dormit și multe altele.

Survivor România 2021 este cel de al doilea sezon al show-ului Survivor, transmis în România de către Kanal D. Primul sezon a fost câștigat de către o altă artistă, Elena Ionescu.

Zanni
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Citeste si: Simona Hapciuc, accident grav! Fosta concurentă Survivor România a suferit o ruptură!

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Survivor România 2021 a fost câștigat de către Zanni.

Artistul a trecut prin momente grele când era copil, fiind abandonat într-o casă de copii.

Promovat de către Alex Velea, Zanni e acum un nume important în muzica de la noi.

„Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta.

Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere.(...)

Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel.

Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni. Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata!", dezvăluia Zanni despre perioada în care a crescut la orfelinat.

Citeste si: Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

 

Citește-ne pe
Citește și:

Elena Marin și iubitul, împreună la Teo Show! Sunt logodiți sau despărțiți?

Apropiat al lui Orban, surprins când îi spune unui liberal cum să voteze

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România. A refuzat să mănânce din spirit de solidaritate pentru concurenți

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies