Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Comănici acuză că nu își poate face iubită din cauza Marianei!

,
Cristian Comănici, Mariana și Codruț
Cristian Comănici, Mariana și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei de vineri, 18 iunie 2021 aduce multe subiecte interesante. Urmăriți reality-show-ul și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Comănici și Mariana, care s-au despărțit, nu reușesc să pună capăt războiului nici acum. Comănici acuză că din cauza Marianei nu își poate face o altă iubită.

"M-am dus, am vorbit cu Nadia, mă place Nadia, femeia se sperie că își bagă Mariana coada", spune Cristian Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Încă o oră cu Smiorcăilă Comănici", îi dă replica lui Cristian Comănici chiar rivalul lui, Cristian Marinescu.

Cei doi sunt într-o rivalitate încă de la începutul sezonului, iar aceasta devine din ce în ce mai acută pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul sezonului.

Cristian Comănici și Cristian Marinescu sunt foarte votați de către fani, iar, având în vedere că sunt printre favoriții sezonului 3, vom mai vedea clinciuri între cei doi.

Marinescu și Comănici găsesc orice motiv pentru a se contra, iar acum Marinescu intervine într-o problemă care nu avea nicio legătură cu el.

Alexandra, geloasă pe Maria!

Alexandra Cărare intră prin videocall și îi reproșează lui Codruț că vorbește cu Maria.

Maria, Alexandra și Codruț
Maria, Alexandra și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

La un moment dat Maria i-a spus Alexandrei că i-l ia pe Codruț, iar Alexandra are o sensibilitate atunci când e vorba de această concurentă, pe care o consideră rivala ei.

"Ți-am zis că dacă mai vorbești cu ea mă gândesc la altceva", spune Alexandra, referindu-se că înțelege din aceste conversații ale iubitului ei cu Maria că acesta ar fi interesat de fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

Maria este în prezent singură, ba chiar a tot repetat că nu mai vrea să fie cu Marinescu fiindcă acesta își bate joc de ea și nu-l interesează decât să fie printre favoriți.

Maria și Marinescu s-au despărțit de multe ori în sezonul 3, din acest punct de vedere cei doi semănând chiar cu cuplul format din Alexandra și Codruț, care s-au certat și ei, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori.

Puteți urmări emisiunea Puterea Dragostei de astăzi de la ora 11:00 și de la ora 17:00, fie vizionând-o la TV, fie uitându-vă pe site-ul nostru la ea.

Puteți vedea emisiunea Live Video Online accesând adresa kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

SUA își ridică restricţiile de intrare la frontiere pentru vaccinaţi: CDC recomandă evitarea călătoriilor în România

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. E totul gata între Maria și Cristian Marinescu!

Cum se simte acum Bianca Comanici, dupa ce seara trecuta i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale! Ce mesaj le-a transmis tanara fanilor sai!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies