Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Comănici, la capătul răbdării cu Mariana: "Această femeie..."

,
Cristian Comănici, supărat pe Mariana!
Cristian Comănici, supărat pe Mariana![Sursa foto: captura video Kanal D]

Comănici s-a despărțit de ceva vreme de Mariana, dar cei doi continuă disputele. Urmăriți a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de vineri și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Comănici și Mariana s-au certat în puținul timp când au format un cuplu, se ceartă și după ce s-au despărțit. Comănici e nemulțumit că nu își poate face o relație, spune el, din cauza Marianei.

"M-am dus, am vorbit cu Nadia, mă place Nadia, femeia se sperie că își bagă Mariana coada", declară Cristian Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Comănici a alergat tot sezonul după Mariana, după lungi tachinări și tatonări aceasta s-a cuplat cu el chiar de ziua ei, dar nu a durat prea mult între ei.

Comănici a spus că Mariana nu are sentimente pentru el și a anunțat că se desparte de ea. Fratele Biancăi anunța, totodată, că e liber să își facă o iubită, însă acum o acuză pe Mariana că din cauza ei nu se poate apropia de nicio fată.

"Această femeie nu va mai primi din partea mea nimic, nicio atenție, pentru că nu merită", spune Cristian Comănici.

Mariana spunea că ar fi putut să fie cu Cristian Marinescu, rivalul lui Comănici, însă nu a făcut acest lucru pentru că s-a lăsat convinsă de ce spuneau alte persoane.

Alexandra intră prin videocall!

Alexandra Cărare intră și ea prin videocall și are anumite comentarii de făcut legate de ce se discută și ce se petrece în emisiune.

Alexandra este foarte geloasă pe Maria, care pare să se apropie de Codruț.

Alexandra Cărare
Alexandra Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alexandra și Maria nu se suportă oricum, dar faptul că, la un moment dat, Maria i-a propus Alexandrei că i-l va lua pe Codruț a accentuat tensiunile dintre ele.

Codruț nu a fost gelos atunci când Alexandra a fost cu Marinescu în Dominicană, recunoscând, totodată, că acesta s-a dat în permanență la ea, însă Alexandra, când a auzit de Maria, a devenit extrem de geloasă. 

Vom vedea dacă Alexandra și Codruț vor încheia sezonul împreună. Cei doi s-au certat, s-au despărțit și s-au împăcat de câteva ori în aceste luni de relație.

Puterea Dragostei, care face parte din programul TV al postului Kanal D, poate fi urmărită atât la TV, cât și Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 18 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Comănici acuză că nu își poate face iubită din cauza Marianei!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Comănici acuză că nu își poate face iubită din cauza Marianei!

ALERTĂ în Dâmbovița - Incendiu de amploare la o hală de producție polistiren | FOTO

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Alexandra intervine prin video call si arunca bomba in emisiune! "Umbli dupa barbatii altora" Aflati ce detalii vor iesi la iveala despre Aya, vineri, intr-o editie...

Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies