Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 16 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristian Marinescu: "Mă gândesc la Adriana"

,
Cristian Marinescu și-o dorește din nou pe Adriana
Cristian Marinescu și-o dorește din nou pe Adriana[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de vineri, 16 aprilie 2021 a emisiunii Puterea Dragostei e incendiară. Urmărește Puterea Dragostei pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Marinescu va surprinde din nou printr-o declarație făcută în emisiune.

"Mă gândesc la Adriana", spune el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Înainte de a pleca împreună cu Alexandra Cărare în Dominicană, Cristian Marinescu încerca să o convingă pe Alexandra să pună o vorbă bună la sora ei,

Adriana.

În timp ce se aflau în Dominicană, Alexandra a mărturisit că Marinescu s-a dat încontinuu la ea. 

În ciuda acestei dezvăluiri nu au existat probleme între Codruț și ea, însă acestea au început atunci când Maria a spus că se va combina cu Codruț

"Voi fi cu Codruț", i-a promis Maria Alexandrei Cărare. "Ia-l", a venit replica Alexandrei.

Alexandra Cărare, geloasă și enervată de Maria, s-a certat ulterior cu Codruț. "Trebuie să mă susții în permanență", i-a spus Codruț. "Ieși", i-a transmis Alexandra.

Un nou scandal între Alex Stoica și Alex Comănici!

E binecunoscut faptul că Alex Stoica și Alex Comănici nu se suportă.

Alex Comănici a și sărit la bătaie în câteva rânduri la Alex Stoica.

Adriana, Alex Stoica și Cristian Comănici
Adriana, Alex Stoica și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Rivalitatea dintre Cristian Comănici și Alex Stoica a început când fostul concurent Exatlon România a spus că e interesat de Mariana.

La acea vreme Cristian Comănici își apăra cum putea relația cu Mariana.

Între timp Comănici și Mariana s-au despărțit, el acuzând că Mariana nu are sentimente pentru el.

Mariana s-a cuplat cu Comănici de ziua ei, însă au apărut problemele între ei la foarte scurt timp de când s-au cuplat. Comănici nu a fost învins de Rareș, rivalul lui la inima Marianei, însă a luat decizia de a se despărțit definitiv de Mariana pentru că, susținea el, ea nu are sentimente pentru el.

Mariana nu a mai avut alt iubit în casa Puterea Dragostei.

Este foarte interesant de urmărit și ce se va întâmpla între "Casanova" Cristian Marinescu și Adriana. Marinescu a fost, anterior, cu Aya, Andreea și, cel mai recent, cu Maria.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Comanici, dezvaluiri socante despre Maria! "Sareai geamul la 2:00 noaptea! Te-ai dus sa culegi capsunele?" Aflati cum va reactiona Marinescu, vineri, 16 aprilie, intr-o noua editie exploziva "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Comanici, dezvaluiri socante despre Maria! "Sareai geamul la 2:00 noaptea! Te-ai dus sa culegi capsunele?" Aflati cum va reactiona Marinescu, vineri, 16 aprilie,...

România e inclusă în categoria roșie în Cipru: Ce trebuie să știe românii care vor călători în această țară

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Scandal între Alexandra Cărare și Codruț: "Ieși!"

Maria arunca bomba: "Codrut va fi cu mine!" Alexandra isi iese din minti din cauza geloziei! Aflati ce se va intampla intre cele doua rivale, joi, 15 aprilie, intr-o...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies