Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Prima parte. VIDEO Adriana își face bagajele!

,
Adriana de la Puterea dragostei
Adriana își face bagajele

Ediție incendiară miercuri, 23 septembrie 2020 a reality-show-ului care a cucerit România, Puterea dragostei. Vezi Live Video Online Puterea dragostei pe kanald.ro.


In articol:

Adriana își strânge bagajele, însă este neclar momentan pentru ce face acest lucru. Imagini surprinse în Promo-ul Puterea dragostei pentru miercuri, 23 septembrie 2020, par să ducă la ideea că băieții îi fac o farsă surorii Alexandrei și îi aruncă hainele pe jos.

Surorile Cărare sunt în centrul unor controverse uriașe încă de când a început Puterea dragostei sezonul 3.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Conflictul dintre Akebono și Andreea continuă, iar tânăra spune despre iubitul Ayei că este imatur.

Akebono, obișnuit cu cuvintele dure, nici nu bagă în seamă ce zice Andreea, pe care a și jignit-o, de altfel.

Akebono Puterea dragostei
Pe Akebono nu îl ating criticile Andreei

Akebono pare foarte binedispus și implicat în relația cu Aya, cei doi fiind protagoniștii unor imagini romantice în emisiunea Puterea dragostei din 23 septembrie.

Akebono nici nu a luat în considerare că Aya și l-a dorit, mai întâi, pe George și e foarte deschis și dornic de a o face fericită pe frumoasa tânără. Fizic, nu numai Akebono o place pe Aya, un alt concurent anunțând și el că Aya e pe placul lui din acest punct de vedere. Imediat se pune întrebarea dacă nu se teme de Akebono să afirme așa ceva.

Madalina, Mariana si George
Mariana se alatura fetelor care il plac pe George

Mariana îl place și ea pe George!

Mariana este ultima dintr-un lung șir de fete care îl plac pe Akebono. Ea anunță că ar trece peste relația lui cu Mona și că ar vrea să formeze un cuplu cu el.

Mona, Alexandra, Aya și Andreea au spus că îl plac pe George.

Acesta nu a format un cuplu decât cu Mona și ieri i-a transmis Andreei clar că nu este genul lui.

Tot mâine Seba anunță că o place pe Andreea și că își dorește un cuplu cu ea, după ce, nu cu mult timp în urmă, se îndreptase spre Alexandra. Andreea pare, însă, să refuze relația înainte ca ea să înceapă, cu toate că dă impresia că îl place fizic pe Seba.

Andreea si Seba
Seba anunta ca o place pe Andreea

Urmărește Puterea Dragostei miercuri, începând cu orele 11:00 și 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Mona de la Puterea Dragostei, de mână cu un alt bărbat după ce a fost eliminată din emisiune: "Sufletul și inima mea!" Care este adevărul din spatele fotografiilor?

Mireasa lui SIEmion

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Livian și Florentina se pregătesc de botez! Anunțul făcut de câștigătorul "Puterea dragostei"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies