Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 octombrie - Prima parte - VIDEO. George și Marinescu, din nou în conflict: "Cum e să le atingi pe toate, dar să nu..."

,
marinescu si george puterea dragostei
Marinescu și George, concurenți la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marinescu nu reușește deloc să se integreze în casa Puterea Dragostei și zilnic dă naștere unor discuții aprinse. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Marinescu este singurul concurent de la Puterea Dragostei care nu a reușit să atragă pe nimeni de partea lui în cadrul competiției. Replicile lui și felul de a reacționa i-au făcut pe cei din casă să stea departe de el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Marinescu s-a întors în urmă cu mai multe săptămâni în casa Puterea Dragostei, asta după ce fusese eliminat, iar acum, se pare că acesta a venit hotărât să îi atace pe toți cei rămași în competiție. Comentariile sale acide au stârnit multe conflicte până în prezent, ajungându-se chiar la scene de violență, Akebono și Paul fiind descalificați după un astfel de episod.

Deși tensiunile păreau că au dispărut după ce Akebono și Paul au părăsit emisiunea, ulterior, Marinescu a început să se certe și cu ceilalți concurenți, conflictele fiind la ordinea zilei. În ediția de astăzi, concurentul va intra în conflict cu George. 

Puterea Dragostei, cel mai îndrăgit show matrimonial, poate fi urmărit acum și de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. Emisiunea este disponibilă și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Conflicte puternice la Puterea Dragostei. Ce și-au spus George și Marinescu?

În emisiunea de astăzi, George și Marinescu își vor spune din nou cuvinte grele, de această dată făcând referire la relațiile pe care le au cu fetele din casă.

George: Cum e să le atingi pe toate, dar să nu poți să ai niciuna?

Marinescu: Cum e să vorbești cu toate, dar să nu o ai pe niciuna, George?

Tot în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, prima parte, relația Andradei și a lui Alexandru pare să fie în pericol. Alexandru o va acuza pe Andrada că nu este sinceră și că atunci când este filmată are un comportament complet diferit în ceea ce îl privește.

 

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 13 octombrie - Prima parte - VIDEO. Jigniri la adresa unei concurente: "Să pup un schelet?"

Italia și Spania impun noi restricții, din cauza creșterii cazurilor de Covid-19: se revine la munca de acasă

Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei? Nimeni nu se aștepta la ei: "Îți dai seama ce controverse?" Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" marți,...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 12 octombrie - A doua parte - VIDEO. Ayan, în conflict cu Cristian Comănici și George. Schimb acid de replici

Livian de la ''Puterea dragostei'', la un pas de moarte! Clipe de groaza pentru fostul concurent si pentru iubita lui


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies