Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 8 decembrie –Prima parte- VIDEO. George și Marinescu, replici acide: „Vezi că îmi dau drumul la gură și...”

,
Marinescu, George și Cristian Comănici, concurenți în sezonul 3 la Puterea Dragostei
Marinescu, George și Cristian Comănici, concurenți în sezonul 3 la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

George și Marinescu se atacă reciproc ori de câte ori au ocazia și nu vor ezita să o facă și în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei și-au ales aliații, astfel că există deja mai multe tabere în casă.

Unii concurenți intră mai tot timpul în conflict, iar în fruntea listei se află Marinescu și George. Aproape că nu există zi fără ca cei doi să nu se certe și să își spună cuvinte grele.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După ce George a afirmat, în ediția de ieri a emisiunii Puterea Dragostei, că s e ferește pe cât posibil de Andrada, astăzi, concurentul va da naștere unui nou conflict, de această dată cu Cristian Comănici și Marinescu. George îi va reproșa lui Cristian Comănici că nu își respectă cuvântul dat, dezvăluind că acesta ar fi afirmat că dacă nu câștigă banii va păstra tăcerea în legătură cu anumite subiecte. Ulterior, în discuția celor doi va interveni Marinescu, lucru care îl va enerva foarte tare pe George.

George: Ia vezi că îmi dau drumul la gură. Oprește-te!

Marinescu: Ia dă-ți, mă, drumul la gură. Îi spui ăstuia că vorbește prost, dar tu ce crezi? Tu nu ești fals?

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât la tv, cât și online. Cel mai iubit show matrimonial din România este difuzat live video pe Kanal D și îl poți urmări accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.    

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

Aya spune totul despre relația Alexandrei și a lui Codruț. Ce acuzații va face concurenta de la Puterea Dragostei?

Tensiunile vor apărea și în tabăra fetelor. Astfel că Adriana și Aya vor avea o discuție aprinsă în emisiunea de astăzi, Adriana spunând despre Aya că tot timpul face referire la Alexandra, sora ei. Mai mult, Aya va pune din nou paie de foc implicându-se în relația dintre Codruț și Alexandra. Aceasta îi va spune direct lui Codruț că nu crede în sentimentele lui pentru Alexandra și că, din exterior, totul pare o farsă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 5 decembrie – Prima parte- VIDEO. Cristian Marinescu și Mariana, cuplu bombă?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 4 decembrie – A doua parte - VIDEO. Codruț vrea să se împace cu Alexandra!

Volodimir Zelenski avertizează întreaga lume despre pericolul nuclear: nimeni nu va putea opri contaminarea radioactivă/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 4 decembrie - Prima parte - VIDEO. George, scandal cu Alexandra: "Ți-ai bătut joc de Codruț"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies