Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 19 octombrie - A doua parte - VIDEO. Adriana îl acuză pe George: "Vorbeai cu alte fete când erai cu Mona"

,
Adriana, Cristi Marinescu și George
Adriana, contre cu George[Sursa foto: Captură KANAL D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de luni, 19 octombrie, începe la ora 17:00 pe Kanal D. Urmărește Puterea dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Puterea dragostei de luni, 19 octombrie 2020, continuă furtunos de la ora 17:00 pe Kanal D și Live Stream Online, pe https://www.kanald.ro/live.html, putând-o urmări online fie de pe tabletă, fie de pe desktop, fie de pe telefonul mobil.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

George intră într-o dispută verbală cu Adriana, sora Alexandrei.

"Vorbeai cu alte fete când erai cu Mona", îl acuză Adriana pe George, fostul iubit al Monei.

El pare să recunoască acest lucru, spunându-i răspicat Adrianei că nu vrea să discute cu ea subiectul Mona.

George și Mădălina s-au apropiat în ultima perioadă, iar Mona a reacționat, postând un mesaj virulent la adresa fostei sale prietene.

"Să nu te bazezi niciodată pe prietene. Azi sunt cu tine, mâine cu iubitul tău",  a fost mesajul pe care Mona l-a scris pe Instagram.

Mădălina nu a ascuns niciodată faptul că îl place pe George. De altfel, acesta s-a dovedit un adevărat Casanova în casa Puterea dragostei, el fiind plăcut de mai multe concurente. Dacă Mona s-a grăbit să formeze un cuplu cu el și să și-l revendice, cum se spune, se pare că acest lucru nu a fost suficient.

Alexandra Cărare a spus clar în emisiune că e îndrăgostită de George, pe vremea când el forma un cuplu cu Mona. Și nu a fost singura care a recunoscut acest lucru, și Andreea anunțând că a intrat în casă pentru el.

Cristian Marinescu si Andreea
Cristian Marinescu și Andreea [Sursa foto: Captură KANAL D]

"Andreea, ești perversă"!

Andreea, care s-a despărțit de Seba, intră și ea într-o controversă în partea a doua a emisiunii Puterea dragostei de luni, 19 octombrie 2020.

"Ești perversă, falsă", este acuzată Andreea. Totodată, unul dintre concurenți este bucuros să anunțe că a contribuit la despărțirea ei de Seba. El susține că Andreea nu este ceea ce vrea să pară în emisiune.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum au reactionat fanii Puterea dragostei cand s-a aflat ca Livian s-a intors in Turcia: "Tu nu ai caracter si omenie!"

Efecte neașteptate ale pandemiei - Achiziţiile de avioane private au explodat

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Ce a făcut Bianca Comănici cu toate cadourile primite de la Livian? Abia acum a dezvăluit totul: "Nu mai există nicio cale de împăcare și..."

Mona, reacție dură după ce Mădălina și George s-au apropiat în emisiune: "Azi sunt cu tine, mâine..." Ce a spus despre cea care îi era prietenă în competiție?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies