Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de luni, 14 septembrie - Prima parte - Un nou baiat vine in casa dragostei. Pe cine a pus ochii?- VIDEO

Author: Luiza Stama
Actualizat: 14 sep 2020, 08:00
Foto(4)

Vezi Live Video Online si afla ce se intampla la Puterea dragostei. Atmosfera nu se calmeaza nici in aceasta zi, iar concurentii par sa isi piarda rabdarea.

Dupa ce David a fost eliminat din competitie si concurentii ramasi pareau ca au revenit la sentimente mai bune uni fata de ceilalti, Puterea dragostei continua cu o noua editie si un nou concurent in casa baietilor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Alexandra incearca sa indulceasca macar putin relatiile ei cu baietii, dupa razboaiele din ultima vreme si tinteste la Paul, cu care era in cel mai nou si aprig conflict.

Cu un pic de diplomatie, Alexandra apeleaza la farmecul ei si la zambetul seducator, insa Paul nu e usor de induplecat.

Mariana continua sa se contreze cu Cristian si ii spune inca o data ca vorbeste mult si prost. Mariana este deranjata de faptul ca tot ce face Cristian e sa judece si sa interpreteze fiecare vorba a fetelor din casa dragostei

Daca vrei sa vezi emisiunea Puterea dragostei, dar nu esti in fata televizorului, trebuie sa stii ca poti face acest lucru si pe telefon, laptop sau tableta. Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesand pagina de LIVE STREAM.

Cristian si Alexandra nu vor inceta, se pare niciodata conflictul.

El spune ca va da totul pe fata si ca nu mai suporta lucrurile asa cum sunt. Sa fie strategia Alexandrei superioara celei a lui Cristian? Cine oare are cu adevarat de castigat?

Cine este noul baiat

Pragul casei fetelor este trecut astazi de un nou baiat! Zambetele si privirile fetelor se indreapta toate catre cel mai nou venit, care le cucereste pe concurente cu flori si imbratisari.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe cine a pus ochii Seba?

Carismaticul Seba pare foarte sigur pe el si dupa ce le ofera flori tuturor fetelor si le imbratisaza atunci cand fac cunostinta, Seba se destainuie si e foarte sincer cu concurentele.

Seba nu a ezitat sa spuna ca are un top trei al preferintelor si ca a pus ochii pe cele mai frumoase fete.

Se anunta un episod iesit din comun, iar noi avem primele imagini pentru voi, fanii Kanal D. Cum decurg lucrurile si ce se intampla joi, la Puterea dragostei, pe Kanal D, sau online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de duminica, 13 septembrie- Prima parte- O Gala exploziva astazi: cine va pleca din competitie?- VIDEO

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- editia de sambata, 12 septembrie- Cristina Mihaela sare sa opreasca atacul- VIDEO