Ultima ora! Orban, mesajul inainte de deschiderea anului scolar: "Eu am incredere!"

,
Ludovic Orban
Premierul a transmis un mesaj incurajator

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica, in ziua dinaintea deschiderii anului scolar, ca are incredere in dascali si ca reluarea procesului educational este o necesitate pe care parintii o inteleg.


In articol:

Mesajul premierului, inainte de deschiderea anului scolar

Ludovic Orban spune ca are incredere in cadrele didactice si in sistemul de educatie de la noi. Premierul iIi indeamna pe parinti sa aiba si ei incredere.

Eu am incredere in dascalii din Romania, am incredere in sistemul de educatie din Romania.

Am fost intr-o comunicare permanenta cu inspectoratele scolare, cu DSP-uri, directorii de scoli, cu reprezentantii autoritatilor locale, astfel incat sa luam toate masurile care sa apere sanatatea copiilor. Si parintii trebuie sa aiba incredere.

Inceperea anului scolar este o necesitate. Si asa, 4 luni de zile cursurile au fost online intr-o adaptare care a generat o situatie in care este necesara inceperea scolilor.

Orice parinte care isi iubeste copilul stie ca fiecare elev are nevoie de procesul educational. Este fundamental pentru dezvoltarea fiecarui copil”, a spus Orban, aflat intr-o vizita la Calarasi.

Premierul, constient ca lucrurile nu sunt bine puse la punct

Anul scolar va incepe, fara niciun dubiu, insa premierul este constient ca nu toate lucrurile sunt puse la punct pentru acest moment important.

El subliniaza ca orice aspect poate fi remediat.

Decizia de a incepe anul scolar era clara, din punctul meu de vedere. Sigur ca exista temeri, diferite aspecte care nu sunt perfecte, inca nu au fost puse la punct in detaliu. Orice aspect poate fi remediat.

Am lasat la latitudinea consiliilor de administratie ale scolilor decizia privitoare la modul in care sa inceapa scoala.

Ii rog pe parinti sa aiba incredere si sa le spuna copiilor sa respecte masurile de protectie sanitara care sunt instituite in cadrul fiecarei scoli. Trebuie sa aiba incredere pentru ca este in beneficiul copiilor”, a mai spus el.

sala de clasa
Sala de clasa

Citeste si: Au aparut deja cazuri de Covid-19 la scoala si gradinita. Anisie: "S-a solicitat instituirea scenariului rosu."

Citeste si: Maine incepe scoala! Nelu Tataru: "Este cel mai important moment de la inceputul acestei pandemii"

Citeste si: Premierul Ludovic Orban, despre deschiderea anului scolar: "Suntem pregatiti!"

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49, duminica, 13 septembrie 2020. Numerele extrase astazi - Joker, Noroc LIVE si tragerile speciale Loto aniversare

Barna insistă cu eliminarea adresei din cartea de identitate: Deşi ar fi nevoie de schimbarea a zeci de legi, liderul USR crede că e de ajuns să schimbe o lege

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Horoscop luni, 14 septembrie. Început de săptămână agitat pentru o zodie

Coronavirus Romania, 13 septembrie 2020. 1.109 cazuri noi si 36 de decese. Bilantul si numarul de teste efectuate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies