Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 8 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Adriana și Radu, scandal uriaș: "Ți-ai bătut joc de mine!"

,
Adriana și Radu Puterea Dragostei
Adriana și Radu, scandal uriaș la Puterea Dragostei![Sursa foto: captura video Kanal D]

Adriana și Radu sunt protagoniștii unui scandal monstru în emisiunea Puterea Dragostei de astăzi. Urmăriți partea a doua a reality-show-ului și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Radu, cel acuzat de concurente că încearcă să se dea în casă la toate fetele, este implicat într-un scandal monstru cu Adriana Cărare.

"Ți-ai bătut joc și de mine și de ăsta!", o acuză Radu pe Adriana.

Adriana nu vrea o relație cu Radu, iar acest lucru a declanșat un război cu vulcanicul concurent de la Puterea Dragostei sezonul 3.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare, cea mai certăreață dintre surorile Cărare, intervine în acest scandal și începe să urle la Radu.

"Nu ți-e rușine? Ți-a zis clar că nu vrea nimic cu tine", țipă Alexandra.

Nu e prima oară când Alexandra intervine pentru sora lui atunci când e vorba de un conflict cu un concurent din casă.

Primul concurent de care Adriana s-a apropiat a fost Paul, care a și sărutat-o. Însă imediat după sărut acesta a spus că regretă că a făcut acest lucru din pricina trecutului acesteia.

Alexandra a luat atunci imediat foc. "Ești un nesimțit! Parcă ziceai că nu te interesează trecutul ei.

Ai atacat-o tu ca să nu te atace ea după tot ce a apărut", a spus Alexandra.

Alexandra e mai vulcanică decât Adriana și de fiecare dată când sora ei are probleme cu vreun concurent intervine și îi ia apărarea.

Citeste si: Emotii si suspans in Gala Puterea dragostei! Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine a parasit emisiunea! Ce mesaj a dezvaluit Cutia Pandorei?

Adriana și Radu Puterea Dragostei
Adriana și Radu Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Adriana-Radu, cel mai nou conflict de la Puterea Dragostei!

Concurenții s-au certat, jignit și chiar au sărit la bătaie de nenumărate ori în acest sezon de la Puterea Dragostei.

Conflictul dintre Adriana și Radu este cel mai recent, până acum cei doi neavând astfel de dispute. Ba chiar Radu încerca să o cucerească pe blondă.

Ceea ce a declanșat acest război este tocmai faptul că Adriana nu a cedat avansurilor lui Radu.

În trecut Radu a fost cu Ayda, și cu această concurentă el certându-se foarte tare. Ba chiar și mai rău, cei doi ajungând chiar aproape de bătaie! Ayda a suferit să îl vadă pe Radu dându-se în casă la alte fete, a și plâns din această cauză.

Totul e gata între Radu și Ayda, însă cei doi nu au trecut peste disensiuni, iar, recent, Ayda a fost la un pas să îl bată pe fostul iubit!

Urmărește Puterea Dragostei de la ora 17:00 atât Live, la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului kanald.ro, de pe tabletă, smartphone sau laptop!

Citeste si: Ronaldo de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat in emisiune sa isi caute jumatatea! CINE este fata pe care o place?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ronaldo de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat in emisiune sa isi caute jumatatea! CINE este fata pe care o place?

Ludovic Orban, atac EXPLOZIV la adresa echipei câștigătoare: A fost o lovitură de partid! Au forțat oamenii să voteze

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Ronaldo, noul concurent de la Puterea dragostei, dezvaluiri neasteptate! Pe cine vrea sa cucereasca tanarul si ce reactii va starni in casa baietilor, aflati JOI, 8 iulie, de la...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 7 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Un nou concurent intră în emisiune!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies