Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 3 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici, explozie de nervi: "Mai lăsați-mă în..." Lovește cu putere o ușă!

,
Mariana, Andrei și Comănici
Momentul în care Comănici pleacă nervos din platou și lovește ușa![Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici explodează în emisiunea Puterea Dragostei de joi, 3 iunie 2021. Urmărește reality-show-ul și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Comănici a început să dezvăluie de ieri amănunte din relația lui eșuată cu Mariana

Totodată, fratele Biancăi Comănici a părăsit platoul în emisiunea de ieri.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Comănici are o discuție în contradictoriu cu Mariana. "Nu meritai nimic", îi spune el.

"Nu îți asumi nimic, pe urmă ieși din platou, îți iei jucăriile și pleci", îi spune Mariana.

Comănici se enervează atunci când este întrebat despre persoana spre care se îndreaptă. 

"Mai lăsați-mă în... Nu e treaba voastră spre cine mă îndrept eu", strigă Comănici, după care lovește cu piciorul, puternic, o ușă.

Cristian Comănici lovește o ușă de la Puterea Dragostei!
Cristian Comănici lovește o ușă de la Puterea Dragostei![Sursa foto: captura video Kanal D]

Mariana, singură iubită a lui Comănici din casă

Cristian Comănici a avut o singură iubită în casa Puterea Dragostei, chiar dacă la TV au apărut și imagini cu el sărutându-se cu o frumoasă americancă.

El a fost foarte clar atunci când, încă de la începutul emisiunii, a spus că și-o dorește pe Mariana. A și făcut tot ce a ținut de el pentru a o cuceri: flori, cadouri și multe altele.

Mariana s-a cuplat oficial cu el chiar de ziua ei, atunci sărutându-se prima oară, însă relația nu a fost deloc cea pe care o visa Comănici. La puțin timp distanță după ce s-au cuplat el a anunțat că se desparte de Mariana și că își va căuta o persoană care să îl iubească. Fratele Biancăi a spus foarte clar că Mariana nu are sentimente pentru el.

Mariana, Comănici și Marinescu
Mariana, Comănici și Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Comănici nu se mai controlează în emisiunea de astăzi, el țipând și la Andrei, care este prietenul lui.

Într-un scandal cu Andrei, Cristian Marinescu îl numea pe acesta "cățelușul lui Comănici". În replică, Andrei l-a numit și el pe cel mai votat concurent din casă "cățelușul Mariei".

Rămâne de văzut dacă lucrurile se pot aplana între Marinescu și Mariana. Fratele Biancăi se simte dezamăgit după ce a luptat foarte mult pentru această iubire. 

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00.

Poți urmări emisiunea atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru

Citeste si: Cristina Mihaela isi iese din minti! Un concurent de la Puterea dragostei este dat afara din platou dupa o iesire necontrolata! "Opreste-te! Esti sub orice critica! Iesi afara!" Urmariti o editie incendiara, JOI, 3 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cristina Mihaela isi iese din minti! Un concurent de la Puterea dragostei este dat afara din platou dupa o iesire necontrolata! "Opreste-te! Esti sub orice critica! Iesi...

SPUMA sistemului bancar din România: TREI BĂNCI au totalizat mai MULT DE 50% din profitul total pe 2021

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Marius este noul concurent de la Puterea dragostei! Iata cine sunt fetele care i-au atras atentia? Ce detalii neasteptate au iesit la iveala despre sarmantul tanar?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 2 iunie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra Cărare își iese din minți: "Lasă-mă să vorbesc"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies