Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 3 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Concurentul scos din emisiune: "Ieși afară!"

,
Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristina Mihaela Dorobanțu invită un concurent să părăsească platoul[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a reality-show-ului Puterea Dragostei începe la ora 17:00 la Kanal D și e foarte interesantă. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Radu va avea o nouă ceartă cu fosta iubită, Ayda. Ele vor merge mai departe decât de obicei, Radu amenințând-o cu bătaia pe Ayda.

"Ieși afară!", îi spune prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu lui Radu.

De fiecare dată când un incident de genul acesta apare, concurentul este invitat să părăsească platoul Puterea Dragostei pentru a se răcori.

Ayda și Radu
Ayda și Radu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Nu mi-e frică de amenințările tale", îi spune Ayda lui Radu.

Cei doi s-au certat de nenumărate ori de la despărțire. Radu pare că este enervat de faptul că Ayda intervine ori de câte ori încearcă să se apropie de o concurentă.

El, la rândul lui, dă impresia că se apropie de mai toate concurentele.

Cineva chiar i-a spus, în casă, că a venit la Puterea Dragostei să se dea la orice concurentă.

Când părăsește platoul, în emisiunea de astăzi, Radu lovește și cu putere ușa de la Puterea Dragostei.

Alexandra Cărare, o nouă dispută cu Andrei

Impulsiva Alexandra Cărare are o nouă dispută cu Andrei.

Ca de obicei, Alexandra țipă la concurentul cu care se ceartă.

"Tu îmi dai subiecte!", strigă Alexandra. Andrei îi spune să nu mai țipe.

Alexandra Cărare este singură, după ce s-a despărțit de Codruț. Relația cu Codruț a fost foarte complicată, însă destul de durabilă. Cei doi s-au certat mult, s-au și despărțit de două ori, dar s-au împăcat. Vom vedea dacă se vor împăca și de această dată și vor încheia sezonul împreună.

Alexandra a mai avut o singură relație la Puterea Dragostei, cu Nicos. Deși a început frumos, Nicos aducându-i și un inel Alexandrei în emisiune pentru a oficializa relația, totul s-a încheiat cu un scandal de proporții. Nicos spunea că Alexandra ar trebui să fie acasă, la fetița ei, nu în emisiune, în timp ce Alexandra îl cataloga pe Nicos drept "sifon" și "un om de nimic".

La reîntoarcerea în emisiune a lui Nicos concurenții au speculat că Alexandra ar mai avea sentimente pentru acesta, însă ea a negat vehement.

Nicos a părăsit, în cele din urmă, casa alături de Meda, concurentă venită special în show pentru el.

Urmărește a doua parte din Puterea Dragostei astăzi, de la ora 17:00! Poți urmări emisiunea atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citeste si: Cristina Mihaela isi iese din minti! Un concurent de la Puterea dragostei este dat afara din platou dupa o iesire necontrolata! "Opreste-te! Esti sub orice critica! Iesi afara!" Urmariti o editie incendiara, JOI, 3 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 3 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici, explozie de nervi: "Mai lăsați-mă în..." Lovește cu putere...

Ludovic Orban, atac EXPLOZIV la adresa echipei câștigătoare: A fost o lovitură de partid! Au forțat oamenii să voteze

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Cristina Mihaela isi iese din minti! Un concurent de la Puterea dragostei este dat afara din platou dupa o iesire necontrolata! "Opreste-te! Esti sub orice critica! Iesi...

Marius este noul concurent de la Puterea dragostei! Iata cine sunt fetele care i-au atras atentia? Ce detalii neasteptate au iesit la iveala despre sarmantul tanar?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies