Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 28 martie 2021– A doua parte- VIDEO. Un concurent de la Puterea Dragostei, anunț neașteptat: „Vă rog să mă votați, vreau să plec acasă!”

,
Concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3
Concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala Puterea Dragostei continuă la Kanal D, începând cu ora 19. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Cea de-a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de duminică, 28 martie 2021, se anunță una incendiară. Vor apărea noi tensiuni între concurenți, iar emoțiile vor fi foarte mari.

Cristina Mihaela va face un anunț important pentru băieții și fetele din casa Puterea Dragostei. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dacă au mai rămas lucruri care nu s-au spus sau dacă vor mai dori să clarifice anumite aspecte, concurenții de la Puterea Dragostei vor avea ocazia să o facă în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de duminică, 28 martie 2021.

Cazi va face un anunț neașteptat după o discuție aprinsă cu Andrada și le va cere fetelor să îl voteze pentru a pleca acasa. Concurentul se va declara dezamăgit de atitudinea iubitei lui, acuzând-o pe aceasta că nu știe să îi fie alături în momentele dificile. 

Mai mult, în gală vor ajunge să se certe și Aya și Andrei, cei doi concurenți fiind pe punctul de a pune punct relației.

Aya va dezvălui că nu își dorește alături un bărbat care să aibă comportamentul lui Andrei.

Emisiunea Puterea Dragostei este un show de televiziune gândit astfel încât concurenții să aibă posibilitatea de a se cunoaște mai bine și, de ce nu, chiar să se apropie și să formeze un cuplu. Emisiunea face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00.

Dacă vrei să nu ratezi nicio ediție a emisiunii, atunci fie o poți urmări din fața televizorului, fie online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021–A doua parte- VIDEO. Emoții mari pentru concurenți. Ce anunț a făcut Cristina Mihaela?

Cum vor vota concurenții de la Puterea Dragostei astăzi? Cristina Mihaela, anunț important

După ce în prima parte au existat din nou conflicte și discuții în contradictoriu, în partea a doua, concurenții își vor exprima din nou votul.

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, îi va anunța pe concurenți cum vor vota în această seară. Având în vedere că în această săptămână nu va exista un top al favoriților, nu vor exista nici protejați.

Cristina Mihaela va anunța cum vor fi aleși liderii în săptămâna ce urmează, dar și dacă vor exista sau nu eliminări.

În fiecare duminică, emoțiile sunt uriașe pentru concurenții de la Puterea Dragostei. Deși fac diferite strategii, se întâmpla ca mesajul ascuns în Cutia Pandorei să dea totul peste cap, astfel că rămâne de văzut dacă se va întâmpla acest lucru și în seara aceasta.

Citeste si: Cuplul favorit al lunii la Puterea Dragostei! 4 cupluri s-au luptat pentru premiul de 1500 de euro, dar ei au ieșit învingători

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021 - Prima parte - VIDEO Andrei sare să îl bată pe Cristian Marinescu!

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu sare la bătaie!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent sare la bătaie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies