Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 25 octombrie – A doua parte- VIDEO. Andreea, atac dur la adresa lui George. Incredibil ce a putut să îi spună

,
andreea si george conflict
Andreea și George, conflict în Gala Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

În partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de duminică, 25 octombrie, concurenții vor continua discuțiile aprinse de la începutul Galei. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Deși în timpul Galelor Puterea Dragostei concurenții ar trebui să își rezolve neînțelegerile apărute în cursul săptămânii, aceștia nu reușesc deloc să ajungă la un consens, astfel că discuțiile devin tot mai aprinse.

Ce se va întâmpla în partea a doua a emisiunii de duminică, 25 octombrie?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a Galei de duminică i-am putut urmări pe Marinescu și George care s-au atacat reciproc, iar șirul conflictelor va continua și în partea a doua a emisiunii. Andreea și Mariana vor purta o discuție în contradictoriu, asta după ce Andreea o va acuza pe concurenta de la Puterea Dragostei că nu face altceva decât să se victimizeze. Afirmațiile Andreei vor stârni furia Marianei, care va reacționa dur.

Andreea: Înțeleg victimizarea asta, dar nu înțeleg de ce exagerezi atât de mult.

Mariana: Nu este o victimizare pentru că nu îmi place rolul de victimă. Eu sunt o femeie puternică și nu îmi place să fiu luată la mișto, să fiu o victimă.

Andreea: Nu se vede că ești puternică, Mariana.

Un nou conflict va izbucni și între Andrada și Alexandra. Cele două concurente nu își vor putea stăpâni nervii, astfel că vor ridica tonul și vor ajunge să se certe în partea a doua a emisiunii.

Pentru a urmări emisiunea Puterea Dragostei nu este nevoie să te afli în fața televizorului. Este suficient să ai la îndemână telefonul mobil, o tabletă sau un laptop. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția sâmbătă, 24 octombrie- A doua parte- VIDEO. Marinescu, atac la adresa unui concurent: "Vrea să manipuleze..."

Andreea de la Puterea Dragostei îl va ataca pe George: "Nu știi să te comporți cu o femeie"

Conflictul dintre Andreea și George este unul mai vechi, însă nici până în prezent cei doi concurenți de la Puterea Dragostei nu au reușit să facă pace. În partea a doua a emisiunii de duminică, Andreea îl va acuza pe George că nu știe cum să se comporte cu o femeie și că acțiunile lui lasă de dorit, moment în care George își va cere iertare, însă într-un mod ironic.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 24 septembrie- Partea întâi- VIDEO. Livian reintră în emisiune!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian a venit la tv și a spus totul: "Ea este fosta mea iubită..." Ce dezvăluiri a făcut în casa Puterea Dragostei?

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Marinescu și Andreea sunt pe punctul de a forma un cuplu? Marinescu: "Dacă vă luați de Andreea..." Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei"...

Mona reacționează după ce George și Mădălina s-au afișat împreună: “Mai devreme sau mai târziu...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies