Live Stream Online Puterea Dragostei, 19 noiembrie 2021: Ediție aniversară: 3 ani de Puterea Dragostei! Jador intră în emisiune

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 aug 2022, 03:25

Jador intră în emisiune la Puterea Dragostei

Sursa: captura Kanal D

Ediție aniversară Puterea Dragostei vineri, 19 noiembrie 2021. Jador va intra în emisiune. Urmărește show-ul Live Stream Online, pe kanald.ro.

Puterea Dragostei împlinește 3 ani astăzi, iar ediția din 19 noiembrie 2021 este una aniversară.

Jador va intra prin videocall în emisiune, spunând despre o concurentă că e foarte frumoasă. Ca de obicei, Jador, care e un cuceritor, a și pus ochii pe o concurentă frumoasă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"3 ani de Puterea Dragostei! La mulți ani!", spune Cristina Mihaela Dorobanțu.

Concurenții vor avea parte de surprize, va fi petrecere în casă odată cu împlinirea a 3 ani de Puterea Dragostei.

Cristina Mihaela Dorobanțu prezintă Puterea Dragostei din sezonul 3. Acum suntem la al 4-lea sezon Puterea Dragostei.

Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea.

Citeste si: Situația scapă de sub control în casa Puterea dragostei! Ana și Daniela, la un pas de o altercație aprigă! Aflați ce se va întâmpla joi, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

3 ani de Puterea Dragostei! Ediție aniversară pe 19 noiembrie 2021

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei începe la ora 17:00. Veți vedea petrecerea din casă odată cu împlinirea a 3 ani de Puterea Dragostei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totodată, veți vedea ce ne va spune Jador, care s-a făcut remarcat prin participarea în primul sezon Puterea Dragostei, devenind unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi.

Jador a participat și la Puterea Dragostei sezonul 2, cu prietenul său Bogdan Mocanu, cei doi fiind un fel de "antrenori" pentru concurenți.

Jador a avut o poveste de dragoste cu Ella, discutată intens în interiorul show-ului și în afara lui.

„Eram în aceeași casă și constrânsă de împrejurări el a fost să îmi placă, să îmi cadă cu tronc. M-am și bazat pe faptul că părinții lui provin din aceeași religie cu a părinților mei și am zis să încerc ceva.   Aveam nevoie de un om care să mă susțină moral, pentru că era foarte greu în competiția respectivă. Simțeam nevoia să fiu lângă cineva care are experiență.

Cu carisma lui, cu prostimea lui cumva m-a cucerit. Și am fost implicată într-o relație toxică. Cred că la momentul respectiv l-am iubit, au fost ceva sentimente destul de puternice. De multe ori am vrut să pun punct, mă gândeam că nu este pentru mine. Ulterior citeam mesaje, mai vorbeam cu prieteni care ne cunoșteau și cumva parcă mă mai împingeau să mai trag, să-l mai ascult, să-l mai primesc, să mă vad cu el, deși rezultatul era același", declara Ella despre relația cu Jador.

Jador mărturisea că o iubește pe Georgiana, și despre ea vorbindu-se intens și Ella spunând, la un moment dat, în timp ce artistul era în Istanbul, că "Jador are iubită acasă".

Puterea Dragostei poate fi urmărită Live, la TV, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.    

Citeste si: Bogdan Mocanu, în lacrimi la volanul mașinii! Ce s-a întâmplat cu cel mai bun prieten al lui Jador