Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO. Scandal monstru pe moștenire!

,
Cornelia
Cornelia rupe un testament pentru a avea parte de o moștenire[Sursa foto: Captură KANAL D]

"În căutarea adevărului" revine cu o ediție incendiară astăzi, de la ora 13:00, pe Kanal D. Urmărește "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea Oanei și a lui Marius, un cuplu ce se mută în apartamentul mamei tânărului, astăzi "În căutarea adevărului" va difuza o altă poveste de viață incendiară.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Vom urmări astăzi, la Kanal D, de la ora 13:00, povestea Corneliei (38 ani) și a lui Petre (42 ani), doi frați care nu s-au înțeles prea bine niciodată, mai ales că acum sunt fiecare căsătoriți cu persoane care nu se suportă reciproc.

Tatăl celor doi a murit, iar mama lor are probleme de sănătate. Ea este găsită într-o zi inconștientă în baie. După o săptămână de spitalizare, femeia își revine, însă are amnezie. Ea întreabă mereu de Petrică al ei, dar nu îl recunoaște pe fiul ei, gândindu-se la el mic.

Între cei doi frați apar discuții legate de cine ar trebui să o îngrijească pe femeie. Cornelia vrea să o ia la ea acasă, dar Petre consideră că sora lui nu poate să aibă grijă așa cum s-ar cuveni de mama lor, așa că pledează pentru ca mama lor să fie dusă la un azil.

În cele din urmă Cornelia o ia la ea pe bătrână.

Bătrâna din În căutarea adevărului, ediția 360
Bătrâna se simte rău[Sursa foto: Captură KANAL D]

După ce bătrâna se mută la Cornelia, Cornelia descoperă un testament al mamei ei în urma căruia fratelui ei, Petre, ar trebui să îi rămână apartamentul bătrânei. Cornelia rupe testamentul, în speranța că va beneficia și ea de jumătate din apartament.

Bătrâna moare, începe cearta pe moștenire

La două luni după ce bătrâna se mută la fiica ei, starea ei se agravează și ulterior moare.

E momentul în care între Cornelia și Petre izbucnește conflictul legat de apartamentul bătrânei.

Cornelia vrea o succesiune rapidă, în urma căreia fiecare dintre frați ar primi jumătate din apartament. Locuința s-ar vinde și ei ar împărți banii.

Petre de la În căutarea adevărului
Petre știe de testamentul mamei sale[Sursa foto: Captură KANAL D]

Petre știe însă de testamentul mamei sale, în urma căruia el trebuie să primească întreg apartamentul fiindcă este singurul care are copii. Totodată, aflăm și că sora lui a primit niște bani de la părinții celor doi în trecut, tocmai pentru ca moștenirea să fie echitabilă.

Cum se va rezolva conflictul aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" de la ora 13:00 pe Kanal D. Urmăriți ediția incendiară a emisiunii "În căutarea adevărului" de vineri și Live Video Online pe  https://www.kanald.ro/live.html

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 22 octombrie - VIDEO. Chiriașa mamei soacre!

ALERTĂ METEO - ANM anunță ploi torențiale, vijelii și grindină timp de mai multe zile

Cine este și cum arată actuala iubită a celebrului Adrian Sârbu, fostul șef al Pro Tv. Este cu 30 de ani mai tânără decât el

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 21 octombrie - VIDEO. O poveste încâlcită de dragoste!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 20 octombrie - VIDEO. Iolanda, lingușită pentru bani de prietena ei și fiica acesteia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies