Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 20 octombrie - VIDEO. Iolanda, lingușită pentru bani de prietena ei și fiica acesteia!

,
Iolanda
Iolanda, o româncă ce a stat în Italia, se întoarce în țară[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului" începe marți, la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea lui Marcel, care dorea ca soția lui să își facă implant cu silicoane, astăzi, la "În căutarea adevărului", o vom cunoaște pe Iolanda (46 de ani), o româncă ce se întoarce în România, după ce timp de 20 de ani a locuit în Italia.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Iolanda se întoarce în țară după ce soțul ei italian a decedat. Ea a moștenit circa 20.000 de euro de la acesta și un apartament în București, însă vrea să lase impresia că i-au rămas mai mulți bani de pe urma mariajului.

În apartamentul în care se întoarce locuiesc deja Maria, prietena ei, în vârstă de 45 de ani și fiica acesteia, Izabela.

Având impresia că Iolanda are foarte mulți bani, Maria îi spune fiicei sale că ele trebuie să o lingușească pe Iolanda pentru a primi cadouri de la ea. Iolanda, care se face că a uitat româna, este încântată să fie tratată ca o stăpână. Ea își ia foarte repede rolul de stăpână în serios, punându-le la treabă pe cele două. Le spune că e murdar în apartament și că trebuie să curețe locuința și să o mențină curată.

În ciuda faptului că le convine să știe că o femeie bogată locuiește cu ele, Maria și fiica ei nu sunt prea încântate de faptul că Iolanda s-a întors, fiindcă doreau să stea singure în apartament, ele neplătind nicio chirie.

Izabela și fata ei, Maria
Izabela și fata ei, Maria se hotărăsc să o lingușească pe Iolanda[Sursa foto: Captură KANAL D]

Șoferul soțului Iolandei vine în România!

Intriga se țese atunci când Bruno, un român plin de el care era șoferul soțului Iolandei în Italia, Carmine, vine în țara noastră.

El își dorește să facă mulți bani și pune la cale diverse planuri cu Iolanda, pentru a se îmbogăți. Ba chiar îi spune Iolandei că nu are de gând să mai stea în România dacă nu reușește să facă avere aici.

Iolanda și Bruno
Bruno, șoferul plin de el din Italia[Sursa foto: Captură KANAL D]

Izabela, crezând că acesta are mulți bani, pune ochii pe el, iar el o tot ațâță. 

Iolanda suspectează că între Izabela și Bruno se întâmplă ceva și le spune acest lucru celor doi, într-o confruntare.

Urmează o dezvăluire cutremurătoare!

Aflați despre ce dezvăluire este vorba și care este deznodământul poveștii doar pe Kanal D, la emisiunea "În căutarea adevărului", de la ora 13:00. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 19 octombrie - VIDEO. Marcel dă banii familiei pe operații estetice pentru amantă!

VIDEO | Ministrul Educației, dezamăgit de atitudinea părinților: 99% dintre părinții elevilor dintre-o școală din Capitală, împotriva testării

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 16 octombrie - VIDEO. Elena și Mihai trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar totul se complică...

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 14 octombrie - VIDEO. Familiile Ioniță și Chiriac sunt în conflict din cauza averii, însă povestea de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies