Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 16 octombrie - VIDEO. Elena și Mihai trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar totul se complică atunci când tânăra află că iubitul ei este însurat

,
elena si mihai
Elena și Mihai[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea este difuzată de luni până vineri și poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Emisiunea "În căutarea adevărului"  încearcă, prin poveștile pe care le aduce în fața publicului, să atragă atenția asupra unor situații complicate și care pot reprezenta adevărate lecții de viață pentru cei ce le urmăresc.

Adevăruri ascunse, intrigi, tensiuni, toate acestea sunt surpinse în fiecare ediție a emisiunii. 

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

În ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" va fi prezentată povestea Elenei Macovei, o tânără în vârstă de 26 de ani, foarte ambițioasă și cu un caracter puternic. Elena se împarte între job, relația cu iubitul ei, Mihai, dar și grija pentru părinții ei. În trecut, tatăl Elenei a suferit un accident de mașină în urmă căruia a rămas imobilizat într-un cărucior cu rotile. Bărbatul a fost operat de mai multe ori, iar acum urmează să sufere o nouă intervenție la coloană.

Elena și Mihai se iubesc foarte mult, iar ea nu ezită să îi arate frecvent acest lucru. Cu toate acestea, tânăra este foarte posesivă și vrea să dețină controlul în relație.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de luni, 12 octombrie- VIDEO. Căsnicia familiei Postolache pare una perfectă, dar totul este în pericol să se distrugă. Care este motivul?

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului" și online, live video pe Kanal D, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Se complică lucrurile la "În căutarea adevărului". Elena descoperă adevărata față a lui Mihai. Ce ascunde bărbatul?

Deși crede că deține controlul în relația cu Mihai, Elena va descoperi că a fost mințită încă de la început. După ce a simțit miros de parfum în mașină și l-a bănuit pe iubitul ei de infidelitate, Elena va descoperi că, în realitate, bărbatul de care este îndrăgostită este căsătorit.

Mai mult decât atât, în momentul în care părinții Elenei vor face cunoștință cu Mihai, un alt adevăr dureros va ieși la iveală.

Tatăl Elenei își va da seama că Mihai este șoferul omului de afaceri care a provocat accidentul de mașină în urmă căruia el a rămas într-un scaun cu rotile.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de marți, 13 octombrie- VIDEO. Dora, în fața unei alegeri dificile. Ce bărbat va reuși să îi câștige inima definitiv?

Rămâne de văzut cum va reacționa Elena și ce decizie va lua în privința lui Mihai.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de vineri, 9 octombrie - VIDEO. Vlad crede ca a gasit reteta succesului si e orbit de mirajul banilor

Meditatorul, Moș Teacă și Șeful ciumei roșii: pe viață și pe moarte sau doar ménage à trois?

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de joi, 8 octombrie - VIDEO. Alex, seful dorit de toate femeile: cand doua se cearta, nici a treia nu castiga!

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de miercuri, 7 octombrie - VIDEO. Otilia ramane fara job, iar viata ei ia o intorsatura extrema

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies