Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 15 octombrie - VIDEO. Mirela este însărcinată și își acuză soțul că o înșală, însă este incredibil ce adevăr dureros se va afla despre ea

,
mirela si traian
Mirela și Traian, cei doi tineri care se pregătesc să devină părinți[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe o nouă ediție "În căutarea adevărului", de la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea este difuzată de luni până vineri și poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Emisiunea "În căutarea adevărului" este un format care aduce în fața publicului povești de viață interesante, complicate și în care se pot regăsi foarte multe persoane. Astfel, "În căutarea adevărului" subliniază importanța sincerității, indiferent de situație.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" prezintă povestea unui cuplu de tineri căsătoriți. Mirela și Traian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, sunt căsătoriți de mai mulți ani, iar acum, viața lor este pe cale să se schimbe, având în vedere că Mirela este însărcinată pentru prima oară. Cei doi își fac o mulțime de planuri și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

Deși este însărcinată în 6 luni și mai are ceva de așteptat până va naște, Mirela va cere să rămână în concediu, având în vedere că îi este din ce în ce mai greu să se deplaseze. Timpul petrecut acasă o va face să devină irascibilă și să își bănuiască soțul că îi este infidel, viața lor complicându-se.

Emisiunea "În căutarea adevărului" poate fi urmărită atât din fața televizorului, pe Kanal D, începând cu ora 13:00, cât și online, live video pe Kanal D, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html ,de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Își acuză soțul de infidelitate, dar ea ascunde un adevăr dureros. Ce se va afla despre Mirela la "În căutarea adevărului"?

Convinsă că soțul ei are pe altcineva, Mirela apelează la ajutorul unui fost prieten pe care îl roagă să îl urmărească pe Traian. Femeia va descoperi că soțul ei merge la mai multe adrese și când va crede că l-a prins cu amanta, aceasta va descoperi că, de fapt, bărbatul mergea la medic.

Mirela va afla că soțul ei nu poate avea copii din cauza unei anomalii genetice, moment în care femeia va fi nevoită să recunoască tot adevărul. Deși își acuza soțul de infidelitate, se pare că ea a fost cea care a înșelat, în timpul unei delegații, moment în care a și rămas însărcinată.

Rămâne de văzut cum va reacționa Traian și dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună.

 

Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 12 octombrie - VIDEO. Căsnicia familiei Postolache pare una perfectă, dar totul este în pericol să se...

VESTE NEAȘTEPTATĂ de la medicul Adrian Marinescu: "Vom avea multe cazuri de coronavirus, dar...

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de vineri, 9 octombrie - VIDEO. Vlad crede ca a gasit reteta succesului si e orbit de mirajul banilor

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de joi, 8 octombrie - VIDEO. Alex, seful dorit de toate femeile: cand doua se cearta, nici a treia nu castiga!

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de miercuri, 7 octombrie - VIDEO. Otilia ramane fara job, iar viata ei ia o intorsatura extrema


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies