Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 14 octombrie - VIDEO. Familiile Ioniță și Chiriac sunt în conflict din cauza averii, însă povestea de iubire dintre copiii lor va da totul peste cap

,
live stram in cautarea adevarului 14 octombrie
Familiile Ioniță și Chiriac[Sursa foto: Captură KANAL D]

De luni până vineri, începând cu ora 13:00, la Kanal D, emisiunea "În căutarea adevărului" prezintă povești de viață fascinante. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Emisiunea "În căutarea adevărului" prezintă anumite situații de viață cu care fiecare om se poate confrunta, la un moment dat.

Din acest motiv, ele trebuie privite ca pe niște adevărate lecții de viață, din care telespectatorii pot învăța o mulțime de lucruri, fără să mai fie nevoie să le experimenteze pe propria piele.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

În ediția de astăzi "În căutarea adevărului", fanii emisiunii vor cunoaște două familii aflate la extreme, familia Ioniță, una bogată și care ține foarte mult la etichetă, și familia Chiriac care sunt oameni simpli, muncitori și fără prea mare pretenții.

Conflictul dintre familiile Ioniță și Chiriac durează de ani buni, iar totul din cauza unei bucăți de teren. Gelu și Mioara Ioniță au acte pe 2 m de teren din lățimea curții familiei Chiriac, lucru care a dus la apariția unor conflicte puternice de-a lungul timpului. Familia Ioniță este deranjată că trebuie să împartă terenul cu Nuți și Fane Chiriac pe care îi consideră inferiori lor.

Pentru a urmări ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului", nu trebuie să te afli în fața televizorului începând cu ora 13:00, ci poți vedea ediția de astăzi și de pe tabletă, laptop sau telefonul

mobil. Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată și online, live video pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.    

Ce se va întâmpla la "În căutarea adevărului" după ce familiile Ioniță și Chiriac vor afla că cei doi copii ai lor se iubesc în secret?

În ciuda tensiunile dintre familiile Chiriac și Ioniță care durează de ani buni, Andreea, fiica soților Ioniță, și Toni, băiatul familiei Chiriac, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi se iubesc de mai bine de 5 ani, iar în toată această perioadă au ascuns totul, de frică ca părinții să nu intervină în relația lor.

Povestea de iubire dintre Andreea și Toni este una foarte serioasă, iar cei doi plănuiesc să se multe împreună și să lase în urmă conflictul dintre familiile lor. Relația lor va da totul peste cap și rămâne de văzut cum vor reacția familiile lor în momentul în care vor afla de iubirea dintre cei doi.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de vineri, 9 octombrie - VIDEO. Vlad crede ca a gasit reteta succesului si e orbit de mirajul banilor

ULTIMA ORĂ | Discuție între Ciolacu și Ciucă: PSD cere 10 măsuri urgente în programul de guvernare

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de joi, 8 octombrie - VIDEO. Alex, seful dorit de toate femeile: cand doua se cearta, nici a treia nu castiga!

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de miercuri, 7 octombrie - VIDEO. Otilia ramane fara job, iar viata ei ia o intorsatura extrema

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies