Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 22 octombrie - VIDEO. Chiriașa mamei soacre!

,
Oana, Marius și mama lui
Marius se mută cu iubita în casa mamei lui[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului" începe joi, la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

După ce miercuri, la "În căutarea adevărului" de la Kanal D, am urmărit povestea Narcisei și a lui Ciprian, astăzi vom urmări o altă poveste incendiară, plină de întorsături!

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Marius se mută, după aproape 2 ani de relație cu Oana, în casa părinților lui. Mama lui, la recomandarea cuiva, o primește în casă și pe Laura, studentă la medicină.

Problema cuplului Oana-Marius este că mama lui Marius și-o dorește ca noră pe Laura, nu pe Oana, așa că pune la cale un plan prin care să îl convingă pe băiatul ei să se despartă de Oana.

O laudă mereu pe Laura de față cu fiul ei, că e harnică și cuminte. Oana înțelege ce vrea să facă mama lui Marius, așa că, în replică, demarează și ea un plan prin care să îl atragă pe Marius de partea ei, prin farmecele ei.

Oana câștigă o luptă în războiul cu "soacra" ei, dar războiul e încă în desfășurare și continuă să se întețească.

Fiecare apelează la trucuri murdare!

Atât mama, cât și "nora" apelează la fel și fel de tertipuri pentru a câștiga, unele cu adevărat murdare.

Mama se folosește de tatăl bolnav al lui Marius, iar Oana apelează la tatăl ei, un afacerist cu putere, care să o convingă pe Laura să își facă bagajele și să părăsească apartamentul în care stau Marius și Oana.

Tatăl Oanei și Laura
Tatăl Oanei îi dă ultimatum Laurei să părăsească apartamentul[Sursa foto: Captură KANAL D]

Aceasta pleacă, dar în cele din urmă află ce jocuri s-au făcut pe la spatele ei și urmează un scandal și o confruntare de zile mari, la care participă și prezentatorul emisiunii, Ernest.

Marius, împreună cu Ernest și toți din familie
Adevărul iese la iveală în confruntarea la care participă și Ernest[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum reacționează Marius realizând că a fost marioneta tuturor, dacă le va ierta sau nu pe mama și pe iubita lui aflați doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" de la Kanal D, de la ora 13:00! Urmăriți ediția incendiară a emisiunii "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe  https://www.kanald.ro/live.html!

  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 21 octombrie - VIDEO. O poveste încâlcită de dragoste!

CERT-RO, avertisment pentru românii care au cont de Facebook: 'Atenţie la notificările primite pe social media'

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 20 octombrie - VIDEO. Iolanda, lingușită pentru bani de prietena ei și fiica acesteia!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 19 octombrie - VIDEO. Marcel dă banii familiei pe operații estetice pentru amantă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies