Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 7 aprilie - VIDEO

,
Tânăra întreținută (stânga) de la În căutarea adevărului
Tânăra întreținută (stânga) de la În căutarea adevărului[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție interesantă În căutarea adevărului este difuzată astăzi, la Kanal D. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

După ce în emisiunea de ieri "În căutarea adevărului" o mamă singură a pus mâna pe un bărbat însurat, astăzi vom cunoaște o femeie care stă cu un bărbat în vârstă doar pentru bani.

Femeia este extrem de arogantă pe banii acestui bărbat în vârstă, își cumpără haine cu nemiluita și se comportă ca o regină.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Problemele apar pentru ea atunci când bărbatul are probleme financiare. Afaceristul s-a întins mai mult decât îi era plapuma și a ajuns la fundul sacului.

Vedem și o discuție în care afaceristul în vârstă vorbește cu un apropiat, care îi prezintă situația financiară gravă.

Amanta tânără are un șoc atunci când află că nu mai există deloc fonduri pe cardul pe care i-l dăduse bărbatul.

În timp ce vrea să își achiziționeze ceva, ca de obicei, casiera îi transmite că sunt "fonduri insuficiente". Ei nu îi vine să creadă.

Femeia are, desigur, și un amant, mai tânăr, în afară de bărbatul în vârstă cu care stătea doar pentru bani.

Tânăra prinsă în pat cu iubitul mai tânăr
Tânăra prinsă în pat cu iubitul mai tânăr[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cum se va încheia această poveste interesantă aflați doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D. Vom asista și la binecunoscuta confruntare, la care va fi prezent și Ernest, în urma căruia vom afla tot adevărul.

Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului", o emisiune de mare succes

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest la Kanal D, este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Emisiunea a fost de multe ori lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar

Ernest, care are o diplomă de detectiv, a realizat o emisiune asemănătoare anterior la Kanal D, "Ochii din umbră".

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", a declarat Ernest într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, iar dacă vreți să o urmăriți așa tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 6 aprilie- VIDEO O mamă singură pune mâna pe un bărbat însurat!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 6 aprilie - VIDEO O mamă singură pune mâna pe un bărbat însurat!

Speriată de tulpina braziliană, Franța interzice orice zbor înspre și dintre țara sud-americană

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 5 aprilie - VIDEO O tânără își înșală soțul cu un bărbat mai în vârstă!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 2 aprilie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies