Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 6 aprilie - VIDEO O mamă singură pune mâna pe un bărbat însurat!

,
Ioana (dreapta) este o mamă singură cu un copil mic
Ioana (dreapta) este o mamă singură cu un copil mic[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de marți de la "În căutarea adevărului" te ține cu sufletul la gură. Urmărește "În căutarea adevărului" și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea unei tinere care își bate joc de cel care o iubește, înșelându-l cu un bărbat mai în vârstă, astăzi vedem o altă poveste foarte interesantă.

Ioana este o mamă singură, în căutarea unui bărbat. Îl găsește pe Florin, care este însă însurat. Ea începe o aventură cu acesta, soția lui Florin nici nu bănuiește ce se petrece cu adevărat, însă va afla până la urmă.

Ioana și Florin
Ioana și Florin, bărbatul însurat pe care și-l dorește[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Acțiunea începe cu Ioana, mama singură, vorbind cu sora ei, care o sfătuiește să își găsească un bărbat.

Ioana îl va găsi în persoana lui Florin, care este însurat. 

Ioana îi povestește surorii sale cât de bine se descurcă Florin cu un copil. Florin și soția lui nu pot avea un copil împreună, iar asta îl macină pe bărbat.

Ioana, cu farmecul personal, începe campania de convingere a lui Florin să își lase soția și să înceapă o viață nouă alături de ea.

"De ce te complaci? Pentru o casă mare, câteva mașini?", îl întreabă Ioana pe Florin. Acesta a acumulat deja alături de soție o mică avere.

Florin de la În căutarea adevărului
Florin este un bărbat împlinit financiar, dar care nu poate avea copii cu soția lui[Sursa foto: captura video Kanal D]

Soția lui Florin va afla consternată tot adevărul!

Soția lui Florin vrea să o ajute pe Ioana, având în vedere că aceasta este o mamă singură cu un copil mic.

Va afla însă cu stupoare ce se întâmplă între soțul ei și Ioana.

Cum va reacționa soția lui Florin atunci când va afla că a fost trădată de soț și cum se va încheia această poveste aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

Emisiunea "În căutarea adevărului", pe care Ernest o prezintă la Kanal D, obține zilnic cifre foarte bune de audiență și nu de puține ori a fost chiar lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.

Lui Ernest, care a realizat anterior "Ochii din umbră", tot la Kanal D, i se

potrivește de minune acest format.

Emisiunea "În căutarea adevărului" poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă vreți să vedeți emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 5 aprilie- VIDEO O tânără își înșală soțul cu un bărbat mai în vârstă!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 5 aprilie - VIDEO O tânără își înșală soțul cu un bărbat mai în vârstă!

Premiile BAFTA 2021 - Lista completă a câştigătorilor. Lungmetrajul 'Nomadland' a obţinut cele mai multe distincţii

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 2 aprilie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 1 aprilie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies