Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 31 martie - VIDEO

,
Cei doi iubiți oficiali
Cei doi iubiți oficiali[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă emisiune interesantă "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea unei femei căsătorite abuzate de soț, astăzi vom afla povestea unei tinere atrăgătoare care are o relație în paralel cu doi bărbați.

Unul este iubitul ei oficial, iar celălalt ar fi amantul, Radu. Iubitul oficial este șocat când aude că ea vrea să plece la munte cu Radu.

"Cum să pleci la munte cu Radu, nu sunt de acord cu așa ceva", îi spune el.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Extrem de lejeră în privința relațiilor, tânăra pune pe Facebook o poză cu Radu, iar gestul ei îl supără foarte tare pe iubit.

"Am impresia că tu mă amăgești. Cum să pui o poză cu el ținându-vă în brațe?", o întreabă el. Bărbatul este devastat când vede imaginea pe internet.

Ea insistă că nu e mai mult decât o prietenie, însă lucrurile sunt evidente. Pe de altă parte, nici el nu este ușă de biserică și are, la rândul lui, o amantă.

Și tânărul are o altă relație în paralel
Și tânărul are o altă relație în paralel[Sursa foto: captura video Kanal D]

Totul va lua o întorsătură extraordinară când frumoasa tânără află că este însărcinată! Cum se va termina această poveste extrem de interesantă vom afla doar urmărind, de la

ora 13:00, la Kanal D emisiunea "În căutarea adevărului".

Tânărul are și el lucruri de ascuns
Tânărul are și el lucruri de ascuns[Sursa foto: captura video Kanal D]

Poveștile de la "În căutarea adevărului", inspirate din realitate

Poveștile pe care le vedem în emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest, sunt inspirate din realitate. Din ele avem cu toții ce învăța, pentru că eroii sunt puși în situații-limită.

Văzând cum reacționează ei și care sunt consecințele putem ști cum să ne comportăm noi atunci când suntem puși în situații similare.

În fiecare ediție asistăm și la  confruntarea cu prezentatorul emisiunii, Ernest, în urma căreia aflăm tot adevărul despre fiecare poveste. "În căutarea adevărului" este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe tronsonul ei orar, fiind de multe ori chiar lider de audiență.

Emisiunea "În căutarea adevărului" poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Dacă vreți să vedeți emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 30 martie- VIDEO O femeie bătută de soț vrea să divorțeze!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 30 martie - VIDEO O femeie bătută de soț vrea să divorțeze!

Gura păcătosului adevăr grăiește - Clotilde Armand: multe firme așteaptă acest buget/ VIDEO

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 29 martie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 26 martie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies